Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Joke

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Joke

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Joke

    Övernattning suvarnabhumi

    Har bokat resa, landar 16:50 i bangkok på hemresan sedan går nästa flyg 09:05 dagen därpå. Är det nån ide att boka hotell i centrala bkk eller ska man bo nära flygplatsen (suvarnabhumi) och ta det lugnt vid nån pool sista kvällen innan hemfärd?
  2. Joke

    Boende nära Krabi

    Har äntligen bokat flyg, vi landar den 2/1 i Krabi. Jag har tidigare bokat boende 4/1-11/1 på koh lanta och därefter en vecka i ao nang. Frågan är nu var vi ska bo de två första nätterna? Förslag/tips? Vi är 2 vuxna och 3 barn.
  3. Joke

    Övernattning suvarnabhumi

    Tack så mycket för svaren. Då ska jag boka på nåt av de närliggande hotellen som har transfer. Kom på en annan sak, man behöver väl inte checka ut väskorna vid mellanlandning?
  4. Hej Jag funderar på att boka flyg, Göteborg - krabi. Har hittat en resa men mellanlandningen på Bangkoks flygplats är på 11 timmar på hemresan, vi är fem i familjen så min fråga är om någon har erfarenhet av övernattning där? Kan man lämna flygplatsen? I så fall kanske det är ett bra alternativ att sova på det här stället, Floral-Shire-Resort som ligger nära flygplatsen. Vi landar i så fall 21:55 i Bangkok och flyger sedan dagen efter 09:05
  5. Jag har bokat boende till vintern på "ao nang beach resort" verkar ok och ligger precis vid stranden.
  6. Joke

    Fundering

    Ok tack! Jag tror vi fixar fem i ett rum, ska ju inte vara där mycket ändå. På lanta ska vi bo på "lanta garden home" kan ju kolla med dom om vi kan komma en dag tidigare och om dom kan hämta oss på Phukets flygplats.
  7. Joke

    Fundering

    Är det någon som känner till "ao nang beach resort" har bokat rum där... Fick ett standard rum +extra säng i fem nätter. Tror ni det funkar för två vuxna och tre barn, tänkte man kunde dela säng? Fick ett mail att rummet egentligen inte är för fem personer men om vi tyckte det var ok så var det ok för dom.
  8. Joke

    Fundering

    Ok, tack. Men problemet är ju att vi landar den tredje och får inte rummet på lanta förrän den fjärde... Så kanske skulle bo nånstans i Phuket första natten? Var bokar jag minibuss? Kan man boka från aonang till Phuket flygplats? Vad kostar det och hur lång tid tar resan?
  9. Joke

    Fundering

    Hej Jag har några funderingar jag hoppas kunna få hjälp med. Vi ska åka med familjen (2 vuxna 3 barn) i Januari nästa år, tänkte åka den 2/1 och vara iväg 2 veckor. Nu till frågorna: Jag har bokat en vecka på Koh Lanta mellan 4/1-11/1 men om vi landar i Phuket den tredje var kan ni rekomendera att vi skulle bo första natten? Phuket nära färjan eller? Sedan letar vi boende i Aonang för andra veckan förslag till boende uppskattas gärna nära Aonang beach. Verkar vara svårt att få tag i boende när man är fem. Därefter behöver jag tips på hur vi lättast tar oss till Phukets flygplats från Aonang? Kan man ordna med transfer via boendet oftast eller boka taxi/båt? Har varit där tidigare men 13 år sedan och utan barn.
×