Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Hittills har vi bara pyttesmå ”solcellspaneler” vid utegymmet och carporten, men målet är att utöka detta användande successivt. Kanske är hela hustaket täckt av betydligt större paneler om tio år?! Tiden får utvisa…
 4. palleair

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Våren 2022 kanske man kan kunna resa ner, så två års väntan kan vara över
 5. Då ligger Sverige sämre till med ca 14800 dödsfall på vår mindre befolkning.Det är tragiskt med denna smitta!! Men hoppas komma till värmen i december ☀️
 6. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Det är hög tid att addera lite liv till poolområdet. Diverse växtlighet kommer adderas löpande…
 7. Idag har de/vi över 16.000 rapporterade dödsfall. Det gick snabbt! Jag tror faktiskt att rapporteringen har varit ganska transparent hela tiden…
 8. Att UD ger grönt ljus för resor till Thailand!
 9. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Tack! Här är vårt lilla inne”gym”. Jag håller samtidigt på att bygga ett utegym i trädgården. Hälften är klart…
 10. thaikonsult

  Senaste nyhetsbrevet!

  Senaste nyhetsbrevet från Thaikonsult med mycket information: http://www.thaikonsult.se/nyhetsbrev-2021/nyheter-34-2021.pdf Mvh Roffe
 11. IngmarieL

  Thailand för vaccinerade

  Jo det är avrådan från UD just nu (får se vad som händer efter 1 sept). Det jag undrar över är om det gäller vad som står om kvartal 1-4? Som det ser ut enligt texten (kvartal 4) så måste vi stanna i Phuket 7 dgr på Sha + hotell innan vi förflyttar oss? Phuket är inte vår favoritplats men vi måste ju anpassa oss till vad som gäller givetvis. Är helt inställd på att resan kanske inte blir av och vi försöker hålla oss informerade så gott det går.................. Hoppas så innerligt att detta virus skall avta och att det går ner till låg spridning.
 12. MR.Big

  Thailand för vaccinerade

  Det går att resa nu! Men det stora problemet tycker jag att min hemförsäkring och kortförsäkring inte hjälper om man blir covid 19 smittad .Hur länge UD avråder resor?så är det så.Men hoppas att dom släpper det gäller till 1SEP.
 13. IngmarieL

  Thailand för vaccinerade

  Gäller ännu detta som står för kvartal 1-4? Försöker leta efter det senaste som är beslutat om resor till Thailand (Phuket) men blir väldigt förvirrad av olika uppgifter? Vet någon vart det står aktuell information om detta? Vi har bokat resa med Turkish Airlines 16 dec till Phuket (via Istanbul) och hoppas det kan bli av?
 14. 135 dagar om det går som man hoppas
 15. Martin. Går det verkligen inte att rensa bort spammet som muppen skapar?
 16. Tråkigt inlägg men också en varning. Jag har smittats av en sjukdom och madame är oförstående. Finns det möjlighet att utforska eventuella sjukvårdskontakter i Thailand och få klarhet i om madame visste om sjukdomen och ljög för mig? Jag tror på henne men nåt procent tvivel finns i och med att hon gärna tummar på sanningen i andra frågor. Så finns det nåt register eller så jag kan göra efterfrågningar hos?
 17. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  God Brunch! Saknar bara HP sauce. Kul och se att det bara blir bättre och bättre!
 18. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Brunch på poolkanten…
 19. Kanske något för Martin att rensa? Han var ju rätt bra på att rensa förut hehe.
 20. Jasmine

  Bra Bungalowshotell i Karon o Krabi?

  Hej Min man och jag semestrade här en gång och vi var mycket nöjda med det. Allt på högsta nivå och inte den dyraste tjänsten. Kanske kan du fortfarande ha nytta av den här informationen. https://www.centarahotelsresorts.com/centara/cvp/ Berätta senare för mig vilket val du gjorde?
 21. Kirstenwilliamson23

  Kristen i Thailand

  Det finns många bra kyrkor i Thailand. Men om du verkligen tror på honom behöver du ingen stor kyrka. En kyrka kan också vara var som helst. Om du gör detta för henne, borde du tänka själv. Gå inte i kyrkan om du bara är där för att imponera på henne, gå till för att du tror på honom.
 22. Kirstenwilliamson23

  Big Tommy

  Vad menar du med stor tommy? Är det stor mage? Som i magen? Du åt bara förmodligen mycket. Om du känner dig uppsvälld bör du dricka lite te för att släppa allt. Att dricka tillräckligt med vatten gör också tricket. Det kan också bero på matsmältningsbesvär. Du kanske åt för mycket eller något som din mage inte känner till.
 23. Kirstenwilliamson23

  spel om pengar olagligt?

  Yup, vadslagning annat än hästkapplöpning eller thailändsk regeringssponserat lotteri är förbjudet. Det finns dock fortfarande många illegala spelaktiviteter över hela landet. Som du har sagt spelar folk vid speciella tillfällen eller sammankomster. Även på onlinekasinon som luckyslots som är baserade i Thailand och bland andra ..
 24. Inför första Thailandsresan, tänker mig en kombinationsresa med Tui, en vecka på Phuket (Karon) o en i Krabi, kan någon rekommendera ett fint o bekvämt Bungalowshotel vid strandkanten? Vi är ett pensionärspar.
 25. Att det är någon som spammar!!!
 26. Senaste nyhetsbrevet från Thaikonsult med mycket information: http://www.thaikonsult.se/nyhetsbrev-2021/nyheter-22-2021.pdf Mvh Roffe
 27. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Nu har vi adderat en betongväg på sidan av huset. Smidigt för bil/mc och det blir nog även en grillplats vid husets baksida vad det lider. Häckarna är 2,30 centimeter höga redan och vi får väl se om vi låter de växa lite till.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×