Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Martin. Går det verkligen inte att rensa bort spammet som muppen skapar?
 4. Tråkigt inlägg men också en varning. Jag har smittats av en sjukdom och madame är oförstående. Finns det möjlighet att utforska eventuella sjukvårdskontakter i Thailand och få klarhet i om madame visste om sjukdomen och ljög för mig? Jag tror på henne men nåt procent tvivel finns i och med att hon gärna tummar på sanningen i andra frågor. Så finns det nåt register eller så jag kan göra efterfrågningar hos?
 5. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  God Brunch! Saknar bara HP sauce. Kul och se att det bara blir bättre och bättre!
 6. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Brunch på poolkanten…
 7. Kanske något för Martin att rensa? Han var ju rätt bra på att rensa förut hehe.
 8. Jasmine

  Bra Bungalowshotell i Karon o Krabi?

  Hej Min man och jag semestrade här en gång och vi var mycket nöjda med det. Allt på högsta nivå och inte den dyraste tjänsten. Kanske kan du fortfarande ha nytta av den här informationen. https://www.centarahotelsresorts.com/centara/cvp/ Berätta senare för mig vilket val du gjorde?
 9. Kirstenwilliamson23

  Kristen i Thailand

  Det finns många bra kyrkor i Thailand. Men om du verkligen tror på honom behöver du ingen stor kyrka. En kyrka kan också vara var som helst. Om du gör detta för henne, borde du tänka själv. Gå inte i kyrkan om du bara är där för att imponera på henne, gå till för att du tror på honom.
 10. Kirstenwilliamson23

  Big Tommy

  Vad menar du med stor tommy? Är det stor mage? Som i magen? Du åt bara förmodligen mycket. Om du känner dig uppsvälld bör du dricka lite te för att släppa allt. Att dricka tillräckligt med vatten gör också tricket. Det kan också bero på matsmältningsbesvär. Du kanske åt för mycket eller något som din mage inte känner till.
 11. Kirstenwilliamson23

  spel om pengar olagligt?

  Yup, vadslagning annat än hästkapplöpning eller thailändsk regeringssponserat lotteri är förbjudet. Det finns dock fortfarande många illegala spelaktiviteter över hela landet. Som du har sagt spelar folk vid speciella tillfällen eller sammankomster. Även på onlinekasinon som luckyslots som är baserade i Thailand och bland andra ..
 12. Inför första Thailandsresan, tänker mig en kombinationsresa med Tui, en vecka på Phuket (Karon) o en i Krabi, kan någon rekommendera ett fint o bekvämt Bungalowshotel vid strandkanten? Vi är ett pensionärspar.
 13. Att det är någon som spammar!!!
 14. Senaste nyhetsbrevet från Thaikonsult med mycket information: http://www.thaikonsult.se/nyhetsbrev-2021/nyheter-22-2021.pdf Mvh Roffe
 15. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Nu har vi adderat en betongväg på sidan av huset. Smidigt för bil/mc och det blir nog även en grillplats vid husets baksida vad det lider. Häckarna är 2,30 centimeter höga redan och vi får väl se om vi låter de växa lite till.
 16. John lokander

  Gul bok

  Om jag köper hus på arrenderad tomt, vem hjälper mig med gula boken? Husägaren eller markägaren? vilka dokument erfordras och var lämnar man dokumenten?
 17. Detta kommer från Jordenresor: Thailändska regeringen godkände den 30 mars 2021 på mötet i Economic Management Center (BEC) de nya riktlinjerna för utländska turister i Phuket. Enligt förslaget från Thailands turistmyndighet (TAT) kommer de att öppna för utländska turister som är fullt vaccinerade.Information om barn/ungdomar som inte är vaccinerade kommer senare. Från april 2021 Thailand kommer att ta emot vaccinerade turister i de sex viktigaste turistområdena: Phuket, Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai. Karantän på hotellet i 7 dagar krävs (minskat antal dagar) Kvartal 3 (juli - september 2021) Phuket: Ingen karantän för turister som fått hela dosen vaccin och har ett negativ testresultat för COVID-19. De måste då flyga direkt till Phuket och testa sig vid ankomst. Man måste vara i Phuket minst 7 dagar innan avresa till andra områden. Resenärer kommer att behöva till exempel ett vaccincertifikat och en spårningsapplikation. Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai: Karantän på hotellet i 7 dagar Kvartal 4 (oktober - december 2021) Phuket, Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai Ingen karantän för turister som fått hela dosen vaccin Och har negativ testresultat för COVID-19. De måste då flyga direkt till Phuket, och testa sig negativt vid ankomst. Resenär måste vara i pilotområdet minst 7 dagar innan de kan resa till andra områden. Resenärer kommer att behöva till exempel ett vaccincertifikat och en spårningsapplikation. Kvartal 1, 2022 (januari och framåt) Öppnar hela landet för inresa utan karantän
 18. LeifBL

  Hotell i SiRacha

  Framledes när pandemin lagt sig ordentligt så finns planer att besöka Thailand för första gången och då till SiRacha. Min undran är om någon kan tipsa på bra hotell och då menar jag inte direkt lyxhotell men i nivå över medel?
 19. Att Thailand bara har ca 80 registrerade dödsfall i covid 19 enligt myndigheterna ( militärdiktaturen ) låter ju jättebra, men allvarligt talat, hur många tror på detta !
 20. Bokat resa till Thailand 17/12 ska bli så skönt!!
 21. MR.Big

  Väder i Thailand

  Skönt att planera ! Borde vara en massa sol och värme i Phuket/Krabi lycka till med planeringen.
 22. Vächötaschlätta

  Väder i Thailand

  Blast from the plast!
 23. CHall

  Väder i Thailand

  Tänkte sätta mig ned och planera en resa till THailand någon gång Januari 2022. Är det någon som vet vad det är för väder där då?
 24. Pelikanen

  Jag och frugan bygger hus

  Kho Samui var jag ute på i november förra året. körde MC ner från Kon Kaen, gillar den ön. Sitter nu fast i Sverige med frugan då 14 dagar i karantän inte tilltalar oss, men nästa gång vi åker ner (kanske i höst över vinter) då blir det en tur till Kho Samui . Bodde på Lamai , tyckte det var hyfsat lugnt och trevligt, sur ut att vara ett trevligt ställe ni byggt på, fint hus dessutom
 25. Captain Thailand

  11 grupper av människor får flyga till Thailand, idag.

  Som jag förstått det är denna regel nu borttagen. Dock är det bara något jag såg via ThaiVisa, så helt hundraprocentigt säker är jag inte...
 26. Men detta gäller enbart turistvisum tänker jag, inte Non o Immigrant samt spouse. Märkligt att de kräver detta samtidigt som det krävs en Covid - försäkring
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×