Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. sp

  Glad Midsommar

  Glad midsommar på alla.
 3. tom_yam

  Glad Midsommar

  Detsamma till dig och alla andra.
 4. MR.Big

  Glad Midsommar

  Glad Midsommar!!
 5. Earlier
 6. Renoo

  20180225_190548.jpg

  Zoom bar, Satun Area. 50 :e våningen.
 7. Renoo

  20180225_190548.jpg

 8. Renoo

  20180225_195312.jpg

 9. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Testade lägga upp en film, men det gick sådär.
 10. Jimmieboy

  Guide på flyg till Bangkok

  Den tjänsten finns att beställa via flygplatsen och eller flygbolaget. Om ni kan följa med honom till checkin så hjälper dom till med att köra honom i rullstolen genom immigration och säkerhetskontroll och ser till att han kommer på planet. På samma sätt går det att boka att personal kommer och möter upp på planet och kör honom i rullstolen genom immigration och säkerhetskontrollen ut till ankomsthallen.
 11. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Mindre än en vecka till avfärd. Flyger nästa fredag.
 12. Renoo

  IMG_20170919_191638.jpg

  Tack!
 13. HawkLane

  Guide på flyg till Bangkok

  Min far ar rullstolsbunden och vill helst åka till sin fru i Asien. Dock klarar han ej detta ensam i sitt nuvarande tillstånd så jag undrar om det finns någon som kanske har en resa till Bangkok inbokad och skulle kunna se efter honom på planet, vi betalar? Han klarar sig OK på egen hand men måste ha en som rullar honom och ser till att han får assistans o.s.v..
 14. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Gillar också rejäla hundar Rottweiler,Mastiff,schnauzer ,amstaff mm men vet inte vad som funkar i värmen?? Har väl oftast sätt blandraser i Thailand,men hur som helst så är hundar ett underbart sällskap dom älskaren hela tiden!!! Så lycka till med nått lite större! det kommer vara någon av dom små som kommer dominera i början.
 15. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Seriöst så har vi en stor tomt så jag har lite vaga planer på att köpa en större jycke. Vill inte ha en jätte, men varför inte en dobermann eller en akita? Är lite sugen på att uppfostra en lite större vovve. Sen är de båda så fina med.
 16. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Ja, de där bestarna håller skurkarna borta!
 17. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Bra att du satsar på trygghet också med rejäla vakthundar!!
 18. Att sossarna och vänstern firade hysteriskt på valvakan i E U valet fast det var sossarnas sämsta val genom tiderna. Inte konstigt att dessa partier minskar! Man vill höja pensionsåldern till 75 år, för att det behövs mer pengar till pensionssystemet som det ser ut idag. varför inte i stället skära ner på dessa enorma utgifter som dessa så kallade flyktingar kostar Sveriges skattebetalare, och stoppa in dessa miljarder i pensionssystemet. Det skulle göra att vi slipper fattigpensionärer, och att våra gamla som jobbat hela livet får en okey pension
 19. Mats75

  Öar vid Koh Lanta

  Hej Hellan1! Jag har varit på Koh Lanta i mars varje år sedan 2013 och har uppmärksammat följande. Koh Phi Phi ligger ju nära och är fortfarande värt ett besök. Men jag antar att du menar andra öar. Sedan finns ju Koh Ngai, Koh Rok, Emerald cave, etc om du vill ha dagsutflykter. Se t.ex. dessa organisatörer för detta. http://www.lantagardenhilltours.com/ http://www.opalspeedboat.com/ Övernattning hade jag nog tagit om jag dragit längre söderut (Koh Muk, Koh Libong,Koh Kradan m.fl). Har tyvärr inte gjort detta själv, men kan ju hoppas att andra fyller på med info i denna tråd :).
 20. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Så här blev utsikten från vårt sovrum tillslut...
 21. Hellan1

  Öar vid Koh Lanta

  Hej hej! Ska till Lanta i januari och undrar lite över öarna däromkring. Vilken eller vilka öar vill vi inte missa att besöka och vilka av dem är värda att stanna på ett par nätter? Har ni någon koll på ungefär hur mycket det kostar att åka dit? Tacksam för svar!
 22. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Tack! Idag skall vi sätta upp lite speglar och tavlor och om tio dagar flyttar vi in. Vi kommer dock ha tillgång till nuvarande bostad till mitten av juni, så därför så är det ingen akut stress med själva flytten. Jag tänkte gå ett antal varv om dagen med prylar (det är bara ett par hundra meter emellan husen). Och så tar vi de tyngsta möblerna sist, med en pickup.
 23. Phatthalung

  Bekväm säng pga svåra kroniska smärtor.

  Hej Man kan tycka vad man vill om Thailand. Men en sak de är väldigt duktiga på är att ordna och fixa saker, bara man betalar. Är övertygad om att de kommer att ordna dina behov, på de flesta hotel i Thailand bara du betalar lite extra, och det handlar oftast om småpengar
 24. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Smakfullt!!!
 25. Captain Thailand

  Jag och frugan bygger hus

  Listerna på plats. Detta är en del av det framtida vardagsrummet:
 26. Tack för ditt tips!
 27. Katathani på Kata Noi (Phuket) http://www.katathani.com/ Har en meny för kuddar jag tror den infattar madrasser också .Stort hotell men mycket trevligt ändå . Tycker sängarna är mjuka (men tycke och smak är olika) Lycka till!
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×