Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Mats75

  Corona-viruset

  Nu är Corona på Kanarieöarna med.. urtrött på det det viruset nu!!
 3. Phatthalung

  Corona-viruset

  Sorry. Inte Las Palmas. Det ska vara Maspalomas!
 4. Phatthalung

  Corona-viruset

  Inte i år, men tidigare år har vi varit två gånger på teneriffa och tre gånger vid Las Palomas. Bara en vecka i början av februari. Alltid kanonväder. Sol och runt 25 grader. Senast hyrde vi bil. Finns väldigt mycket att upptäcka. Små byar uppe bergen, t.ex teror, väldigt vackert
 5. Mats75

  Corona-viruset

  Men inte HELT uteslutet hehe... asså.. har kollat en del på alternativ och de är INTE roliga. Kanarieholmarna i mars känns ju som en dålig svensk sommar.
 6. Earlier
 7. Tror faktiskt att han har alla kombinationer utom i och q. Ovanstående är likvärdigt med när han i en debatt om alla våldtäkter började prata anställningsskydd. Som ett inlägg i debatten. Men lika mycket humor varje gång.
 8. Mats75

  Corona-viruset

  Precis.. flygplatser känns som högrisk områden. Ser tveksamt ut att det blir en resa i år.
 9. Att Löfven, vår handlingskraftiga statsminister, skyller invandrargängens rån, och förnedringar av vanliga svenska ungdomar på att tidigare borgerliga regeringar sänkt skatten! Själv sitter han i en regering som slopar värnskatten, som gynnar de rikaste i vårt samhälle. Börjar faktiskt tycka synd om karln. Som många andra i samhället har även han någon bokstavskombination
 10. Phatthalung

  Corona-viruset

  Har omvärderat mitt tidigare svar. Väl på plats i Thailand hade jag ej känt mig orolig för corona. Problemet är de internationella flygplatserna Suvarnabhumi och Don Mueang i BKK som har ca 30 procent Kinesiska resenärer. Det känns inte helt okey enligt min mening.
 11. Mats75

  Corona-viruset

  Det blev en avbokning, eller rättare sagt ombokning, för vår del. Kunde byta ut flygstolarna mot en All Inclusive-resa i augusti till Rhodos istället. 1. Vi hade endast flygstol och om resan hade blivit inställd på något sätt så hade vi nog inte fått pengarna tillbaka. Plus att resan var betald med TUI presentkort.. så vi hade ingen försäkring med något betalkort heller. 2. Resorna dit har blivit REJÄLT mycket billigare än när vi bokade våra flygstolar. Så nu kan vi boka en ny resa till nästan halva priset om vi känner att det är läge att åka i mars.
 12. Skjutning i shoppingcenter i Korat. 20 tal döda, vad Thai regeringen uppger, men kom ihåg att Thailand styrs av en militärjunta. Och då är det svårt att få reda på på vad som hänt!
 13. Martin

  Corona-viruset

  Ja, så länge det inte blir mycket mer, så är det lungt. Man får helt enkelt ha koll. Vara uppdaterad på vad som händer. Är man rädd överlag, så spelar det kanske inte var man reser, då skall man kanske undvika flygplatser överlag.
 14. Hej, Vi ska åka till Koh Samui och Koh Pha-Ngan över julen. Vi reser med två små barn som absolut hade uppskattat om det fanns en gran eller något arrangemang på julafton/juldagen på hotellet. Har lite svårt att hitta något vettigt i hotelldjungeln. Har någon tips på hotell som har detta? Med vänlig hälsning Erik
 15. Mats75

  IMG_5882.JPG

  Krabba i kokosmjölk
 16. Mats75

  IMG_5880.JPG

  Stir-Fried Tamarind Shrimp
 17. Mats75

  IMG_5881.JPG

  Stir-Fried Morning Glory
 18. Mats75

  IMG_5861.JPG

  Sweet Guava / ฝรั่งแช่บ๊วย
 19. Mats75

  Thai17

 20. Phatthalung

  Corona-viruset

  Upp till var och en att ta beslut. Men jag hade åkt utan att vara orolig
 21. Barzansson

  Corona-viruset

  Vi har bokat den 17e ? Vet nån om det är oroligt där ? mvh
 22. Mats75

  Corona-viruset

  Mmmm... sant. Synd att resan redan är betald för min del. Flygstol hos TUI. Får hoppas man får pengarna tillbaka ifall det blir värre i Thailand. Verkar som om TUI går mycket på UD:s rekommendationer.
 23. Martin

  Corona-viruset

  Tror faktiskt det kommer att göra något. De som inte har bokat, kommer förmodligen få billigare priser framöver. Folk är skeptiska och jag tror vissa kommer avstå från sina resor. Kan förstå de, men verkar som experterna är tveksamma och de säger inte "nej", inte "ja" , utan avvakta. Det är bara media som blåser upp det för att få rubriker ... som vanligt.
 24. Skribenterna i tidningarna börjar nämna Thailand mer o mer i samband med virusutbredningen. Låt oss hoppas att den inte kommer att påverka våra resor nu i vinter/vår.
 25. Phatthalung

  Ao nang eller Kamala beach?

  Då kan ni även besöka fantaseashow lite utanför Kamala. Stor show med elefanter och allt möjligt
 26. Ssm1

  Ao nang eller Kamala beach?

  Tack! Vi valde Kamala. 40 dagar kvar!
 27. Lukas1891

  Koh Lanta

  Hej, Jag och min familj funderar på att flytta till Koh Lanta i Augusti 2020 och stanna till Juni 2021. Jag är nyfiken på vad man får betala för ett okej boende med 3 sovrum. Behöver inte alls vara mitt på stranden men gärna ganska nära svenska skolan. Läser runt lite och priserna varierar väldigt mycket så vore glad om någon kunde ge mig ett ungefärligt pris/månad. Tack på förhand! //LukaS
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×