Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Blogs

 

Färdig

Efter 51 inlägg och en kommentar så tror ja att jag är färdig, 1000 gånger har folk tittat in... och 1 kommentar gör att det kanske inte känns som om det är värt det hela.  :-)  Nu kanske det inte var så betungande... men någon respons hade ju varit kul. :-) Fortsätter på min andra blogg istället... där jag inte avhandlar musik så mycket utan den är väl mer som min gamla thailandsblogg fast i Sverige då.  Må bra nu!    Här har ni låtarna: De flesta låtarna i den här bloggen.

Jobisen

Jobisen

 

Maffian

Bor som turist i kata beach. Men har varit här många år. Fast vi åker runt i kata bla. Med tuk tuk tar dom 300 bath fast priset är 200. Nog tar man en tuk tuk när man varit på någon baren en kväll än o hamna i trubbel med moppen. Men den nyfikna frågan är hur utbrett är maffia osv här. Vet att polisen åker runt barer varje månad o samlar in lite extra.

Daniel sundberg

Daniel sundberg

 

Service

Hej! För att underlätta för folk så har jag lagt upp en spotifylista med alla låtar och jag kommer lägga låtarna in nya låtar som jag lägger upp här. Jag har dock inte hittat alla som jag tidigare har lagt upp, problemet är att thailändska artister har en tendens att skriva på thailändska... som då inte är min starka sida. :-) Där kommer ni även se mitt riktiga namn, som om det skulle vara en överraskning, samt en rund bild på mig, se till att inga barn tittar på skärmen.  Följ den om ni vill.  Här har ni länken:   

Jobisen

Jobisen

 

Varför?

Ser att jag är den mest populära bloggen på sajten... eat that nr2!  Men jag har en kommentar... varför säger ni inget?

Jobisen

Jobisen

×