Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
 •  

  Om ThailandForum.se

  Som medlem på andra forum om Thailand och även efter att ha varit moderator på ThailandGuidens forum öppnades detta forum år 2006. ThailandGuiden började censurera sina inlägg och medlemmar som hade egna sidor om Thailand fick begränsade rättigheter, då man ansåg att man inte vill ha konkurrens av andra till sina tjänster på sidan, d.v.s. hotellbokning och försäljning av reseguider. Dessa restriktioner ansåg jag och andra vara orimliga på ett forum, då ett forum är till för att diskutera allt inom lagens ramar och där man kan ge tips om allt utan att vara begränsad till vilka sidor man länka till. Vi anser att man skall kunna länka till sidor som är inte ens egna men fortfarande har bl.a. hotelltjänster, och därför kunde vi inte acceptera restriktionerna utan öppnade ett eget forum.

  Vi vill även ge våra medlemmar chansen att ha signaturer med länkar till sina sidor, samt att kunna presentera sina sidor i en enskild del. Vi tycker att detta ger besökarna, speciellt de som inte varit i Thailand innan, eller kanske bara någon enstaka gång, tillgång till massor av information på ett ställe.

  Vi är dock som alla andra emot spam och egenreklam och därför har vi vissa enkla regler uppsatta på sidan. Dessa skall dock inte påverka läkning till andra sidor eller exponering av era sidor i signaturer eller profiler, men reglerna syftar till att ingen skall kunna spamma forumet.

  Det finns många andra forum som är väldigt bra, men har en annan inriktning. Vi hoppas ge nya resenärer mycket information och skapa intressanta diskussioner mellan oss som redan varit i Thailand och vill utvidga våra vyer om allt som handlar om Thailand.

  Vi hoppas ni kommer trivas!
  Martin

 •  

   

  Vad är censur?

  Citat

  Censur är när makthavare hindrar information, vanligen genom förhandsgranskning, från att nå allmänheten. Censur bedrivs ofta av statliga myndigheter eller annan mäktig organisation, och är som regel lagstadgad. - taget från sv.wikipedia.org

  Regler på forumet

  Reglerna kan läsas här.

×