Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

_Milla_

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om _Milla_

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. _Milla_

    snorkla, lång resväg?

    tack för alla bra tips, ska kolla upp alternativen som ändå finns
  2. _Milla_

    snorkla, lång resväg?

    tack för tipset
  3. _Milla_

    snorkla, lång resväg?

    Det stämmer att man kan ta olika dyk kurser under 3 dagars trippen. (Fick det bekräftat senast idag) Fast det kostar extra såklart. Då har man en engelsktalande instruktör.
  4. _Milla_

    snorkla, lång resväg?

    Fick svar från Poseidon idag och började räkna. Det skulle kosta 6948 svenska kronor för hela familjen att åka med. Sen tillkommer det 1500 baht till om man som de rekommenderar kommer dit dagen innan och sover över. Sen tillkommer transporten hem. Ganska mycket pengar...för oss iallafall. Ska kolla om det finns andra billigare alternativ. Har någon tips på andra snorkelturer som är billigare, fast ändå bra? Man kanske tom kan ha is i magen och kolla upp sånt på plats nere i Karon?
  5. Vi är en familj med två barn (11 och 13 år) Som ska bo i Karon i april 2011. Letar efter bra snorklingsturer, helst till Similan islands. Tycker att Poseidons turer verkar riktigt bra. Men frågan är om det är värt att åka från Karon ända till Khao lak där deras turer verkar gå ifrån. Skulle då åka med deras 3 dagars tur.(Har mailat dom och väntar på svar) Men under tiden kanske jag kan få lite tips härifrån. Hur åker man isåfall från Karon till Khao Lak på det smidigaste sättet? Eller har ni tips på en annan bra tur som finns närmare? Det som också var bra med deras tur var att man under tiden kunde ta en riktig dykar kurs.
  6. _Milla_

    direktflyg till Phuket?

    Kanske det...Vad jag förstod så var Thai's biljetter ute/prisatta bara till sista mars 2011. Ska kolla andra bolag som Qatar m.m. Men som nybörjare så känner man sig smått vilsen just nu. Trodde nästan att vi var sent ute först. Men det verkar snarare tvärtom. Ska man avvakta till Thai prissätter biljetterna eller boka med annat bolag innan? Hmmm
  7. _Milla_

    direktflyg till Phuket?

    Ringde idag till Ticket och frågade om charterflyg till Phuket. I april så verkar det inte gå så många avgångar alls (lågsäsong). De få som fanns (fritidsresor) matchade inte våra semsterveckor. Så nu ska jag kolla upp reguljärflyg. Den som jag pratade med på Ticket kollade upp Thai airways. Men de har inga priser på biljetterna än. Så här skrev Ticket försäljaren i ett mail till mig: "Har nu pratat med thai och de har inga priser alls inför nästa år från 1 april och framåt. Varken för manuell prissättning eller prissättning i systemen, tyvärr!" Jättekonstigt, men får antingen bevaka tills Thai sätter priser eller kolla upp andra flygbolag. Vill hitta en resa med max ett byte. Har någon nåt tips?
  8. _Milla_

    direktflyg till Phuket?

    Okej, tack för svar. Får kolla alla charterbolag i första hand. Annars får man stå ut med att mellanlanda.
  9. _Milla_

    Karon i April?

    Vi har ett boende preliminärbokat i April nästa år i Karon. Men kan man bada och snorkla i området i April? Vi vill gärna snorkla och ev ta en dykutbildning. Men är det omöjlgt att göra det då?
  10. Letar efter direktflyg till Phuket från Stockholm i april nästa år (Har semester v 15-17) Vi har ett boende i Karon klart så det är bara flyg tur och retur som fattas. Har letat men hittar bara flyg med flera mellanlandningar. Har någon tips var man kan söka eller ringa? Eller är det så att det inte finns direktflyg? Har även kollat med Apollo och Fritidsresor, men det matchar inte våra semester datum alls.
×