Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Patrick66

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Patrick66

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Patrick66

    Khao Lak, Mai Khao Lak Beach Resort

    Jag är också nyfiken om någon bott där ännu, om hotellet är färdigbyggt? Har någon ätit på någon av de restauranger som finns på stranden nedanför hotellet.
  2. Patrick66

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    38 dagar kvar. Satan vad jag längtar till Khao Lak
  3. Patrick66

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    151 dagar kvar till Khao Lak och lika många dagar kvar till julafton
  4. Patrick66

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    212 dagar till Khao Lak. Kämpa!!!
  5. Patrick66

    Deng's i Kamala

    Är lite nyfiken på information om Deng's Kamala resort. Funderar på att boka detta hotell och skulle vilja veta lite mer ifrån någon som bott där.
  6. Patrick66

    Dalar resort Bangtao beach

    Bilden visar Banana Rock som ligger utanför Bangtao. Vi var där flera gånger och snorklade. Sedan åkte vi in till Banana Beach och solade, mysig strand. Vi åkte longtailbåt som vi hyrde nedanför Dalar Resort.
  7. Patrick66

    Bangtao beach

    Kom hem från två veckors boende på Dalar nu i helgen. Det finns små restauranger nere på stranden bl.a White Beach som har bra priser och riktigt bra mat.Ställen som säljer frukt dricka m.m finns överallt. Vad gäller taxi så stämmer priserna som Nenne skrev, 12oo tor till Patong. Vi var nere i Karon och bet 1300 tor. Tydligen så kör taxichaufförerna bort tuktuk:arna för att ha monopol på Bangtao enligt svenskar som bor i Bangtao.
  8. Åker till Dalar i slutet på mars och undrar om någon har en mailadress till hotellet. Tänkte boka transport från flygplatsen. Sedan undrar jag om det finns minibar på hotellet? Att använda som kylskåp.
  9. Patrick66

    Phuket Kata Resort

    Åker i slutet av mars till Kata och skall bo på Phuket Kata Resort. Undrar om någon bott där nyligen och vad ni tyckte om hotellet. Tänkte även boka transport från flyplatsen till hotellet (2 vux 2 barn). På hotellet ville man ha 1766 THB för en minibuss. Låter ganska dyrt tycker jag?
×