Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

SimonMilley

Medlem
  • Innehållsantal

    41
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om SimonMilley

  • Placering
    Avancerad medlem

Kontakt

  • Hemsida
    http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=251398&section=undefined

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Visst ja! Om jag bestämmer mig för Sukhumvit så blir de säkert vid de lägre soierna i så fall Tack för alla svar!
  2. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Ojoj, nu blev det jobbigt här med så många alternativ Det är svårt att veta vart man själv skulle trivas. Närheten till skytrain känns ganska lockande eftersom det verkar så smidigt. Tar det lång tid att ta sig från Sukhumvit till t.ex. MBK eller Siam Square (med skytrain då alltså)? Vill gärna se Grand Palace.. och så vill jag till Chao Phraya floden.. och säkert en massa annat utan att jag vet om det.
  3. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Hehe! Det finns en del ärliga människor också då med andra ord Jag ska kolla efter lite kartor, så jag vet på ett ungefär hur det ser ut i området. Sukhumvit blir säkert toppen att bo på i några dagar, sedan någon kväll vid Khaosan road också..
  4. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Jaha okej, det kanske det gör ja..
  5. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Vet inte varför jag har hakat upp mig på Khao San Road, kanske för att det finns så skilja åsikter om det. Vissa hatar det, andra älskar det. Men det kanske går att åka dit en dag bara och se hur det är. Ligger skytrain stationen i början eller slutet av Sukhumvit? För man vill väl gärna bo i rätt ände om gatan är så pass lång... tack för alla svar
  6. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Tack för tipsen! Kanske vore Sukhumvit lite smidigare om det är bra kommunikationer där... Vet ni om det är långt från Sukhumvit till Khao San Road? Hade varit roligt att se sig omkring där även om man nu inte väljer att bo där.
  7. SimonMilley

    Var i Bangkok?

    Har lite smått böjat planera min tredje Thailandsresa och tänkte spendera de första dagarna i Bangkok. Var i Bangkok skulle ni rekommendera att bo under några dagar? Område/hotell? Vill gärna att det ska vara lätt att ta sig till olika sevärdheter och shoppingcentrar m.m. Funderade först på Khao San Road, men läste någonstans att det är mycket stölder där och att det är lätt att bli lurad. Vet inte om detta stämmer? Någon som har något bra förslag?
  8. SimonMilley

    Väder i november

    Någon som vet hur vädret brukar vara i Thailand i november? I södra Thailand, typ Krabi eller Phuket? Jag har hittat billiga flygstolar 1:a november, men jag vill inte åka om det är mycket regn runt den tiden.
  9. SimonMilley

    Phuket

    Okej, det låter ju inte så kul. Vart på Phuket var ni? Ao Nang är ju ganska litet och när man har varit där två år i rad känns det som att man vill se andra delar av Thailand också. Man kan ju alltid komma tillbaka till Ao Nang en annan gång om man inte hittar något bättre
  10. SimonMilley

    Phuket

    Ja, jag känner att jag har sett det mesta i Krabi och runtom. Även fast jag älskar det, så måste jag ju prova något nytt. Kanske hittar jag något annat ställe som jag tycker om lika mycket, eller mer Är Karon lugnt eller? Inte speciellt livat...men VÄLDIGT turisttätt... Hm, vet du möjligtvis om det är mindre turister på Kata?
  11. SimonMilley

    Phuket

    Det låter ju bra, jag vill nämligen ha både och Vill kunna ta det lugnt om jag vill, men jag vill inte att det ska vara helt dött heller. Lite mer shopping än i Krabi skulle inte vara helt fel, det verkar som att Phuket har det?
  12. SimonMilley

    Phuket

    Ja, jag känner att jag har sett det mesta i Krabi och runtom. Även fast jag älskar det, så måste jag ju prova något nytt. Kanske hittar jag något annat ställe som jag tycker om lika mycket, eller mer Är Karon lugnt eller?
  13. SimonMilley

    Phuket

    Okej, tack för svaret Kata Noi låter ju toppen! Jag får kolla lite mer på Kata då kanske. Förra året bodde jag på Timber House i Ao Nang, det var mysigt och ligger "inte mitt i smeten", vilket kan vara både positivt och negativt. När jag var där i februari i år, bodde jag på Best Western Ban Ao Nang och det passade mig lite bättre. Det är nära till båtar, restauranger och shopping. Dessutom hade de jättegod frukost. Trivdes verkligen kanon där.
  14. SimonMilley

    Phuket

    Jag har varit i Ao Nang två år i rad nu, och jag verkligen älskar Ao Nang och Krabi. Jag kom hem därifrån för lite mer än två månader sedan. Självklart kan jag inte låta bli att tänka på nästa Thailandsresa, för jag måste dit igen! Nästa gång funderar jag på att kanske våga mig på Phuket. Tyvärr vet jag inte så mycket om Phuket, men jag har fått ett intryck av att det är mycket mer livat där än i Ao Nang, vet inte om detta stämmer? I så fall undrar jag om det finns någon lite lugnare del på Phuket som ändå har nära till shopping? Det vore kul att få en lite bättre uppfattning om de olika delarna i Phuket så att jag kan börja fundera på vart jag skulle vilja åka. Jag gillar ju verkligen Ao Nang men det känns lite trist att åka dit tre år i rad. Hoppas att någon kan ge mig lite hjälp på traven
  15. SimonMilley

    Tillbaka i kylan

    Tackar ja precis, nu blir det till att börja spara igen. Det är ju ganska mycket pengar det handlar om men det är definitivt värt det!
×