Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Richard

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Richard

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Richard

    Lanta Island Beach Resort

    Dette er en kopi av siden som var på ving.se 2 desember 2007. Der står det at det skulle vært internett i lobby uten avgift.
  2. Richard

    Boende Long Beach?

    Hei dette hotellet har blitt diskutert her http://www.thailandforum.se/index.php?topic=4685.0 Vi var der nå i julen, da var hotellet langt fra ferdig. Men når det blir klart vil jeg tro det blir veldig bra.
  3. Hei jeg fant denne http://www.tripadvisor.it/ShowUserReviews-g303905-d787184-r11231167-Lanta_Castaway_Resort-Ko_Lanta.html
  4. Richard

    En liten rapport från vår resa i Krabi

    Jag tittade på Vings karta nu och ser att detta hotellet (Long Island Beach Resort) skulle ligga precis vid vårt, där håll de på och bygga nu. Om jag var du skulle jag be att få klara besked från Ving om det är klart tills ni kommer dit, det såg lågt från klart ut när vi var där. Det byggdes ovanför vår resort inte vid stranden. Takk for svar
  5. Richard

    En liten rapport från vår resa i Krabi

    Hei, håper du kan hjelpe oss. Vi skal bo på Long Island Beach Resort ved Long Beach. Vi skal reise med Ving fra Landvetter 16. desember. Har merket med rødt der jeg tror hotellet vil ligge. Kan du huske hvordan det var der, så du om det var klart/ ferdig bygd ? Vi får ikke så mye informasjon av Ving.
×