Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Maneeman

Medlem
  • Innehållsantal

    80
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Allt postat av Maneeman

  1. Jag kommer tyvärr inte ihåg priset men det var ganska dyrt på shooting rangen, speciellt om man skulle skjuta med större puffror. Sen är det ju maten som kan blir rätt dyr om man käkar mycket biff o pommes. Har en kompis som verkar ha samma intresse som er och som gjorde av med ca 1000 sek/dag i Patong. Utekvällarna tog halva kassan ungefär!! Mitt tips är att räkna med 1000 sek/dag som någon tidigare skrev.
  2. Maneeman

    Barnvänligt hotell i Patong

    Tack för tipsen, ska titta närmre på dem. Har själv kollat på Horizon, någon som provat?
  3. Maneeman

    Barnvänligt hotell i Patong

    Önskar tips om barnvänligt hotell i Patong, små barn 1 och 2 år. Jag vet att det finns bättre ställe att åka än Patong med barn men vi ska möta upp bekanta där, därav val av resmål. Tips någon? Tack på förhand.
  4. First hotel Bangkok finns med på topp tio av de skitigaste hotellen i asien, enligt lista som jag såg på ett annat forum förra veckan. Vi har bott där och tyckte också det var skitigt och sunkigt, slitet. Deras pool var ok men inte barnvänlig. Enligt min mening..(ska se om jag kan hitta listan och lägga upp länk, fanns ett hotell på Phi Phi som också fanns med på listan)
  5. Ganska fin pool på First, men enda gånger jag bott där så var rummet o sängen riktigt ruggigt. Kan ha varit att det var nästan fullbokat så jag fick ett av deras sämsta rum men det var en otrevlig upplevelse. En liten varning alltså
  6. Maneeman

    Träffat thai tjej!

    Läste du jobbigt med ständiga påhopp-tråden mellan dina två senaste inlägg Endo?
  7. Maneeman

    Träffat thai tjej!

    Endoo! Mitt inlägg var en hård vinkling(o väldigt sann, prova att flytta hem med din tjej till Sverige) åt penga-hållet (för där verkade vår rådfrågande vän ha en svag punkt)och självfallet inte det som borde avgöra. Som sagt moralpredikan kan man lugnt lämna till dig. Killen som vill ha råd(efter ha läst hans första inlägg var jag inne på att han drev med oss, men om inte så behöver han råd, utan tvekan). Du slänger dig väldigt mycket med "idiot" hit och dit, tex alla som sätter sig i en bar i Thailand är ju idioter enligt dig och jag skrev ett idiotinlägg och någon gav du fingret.. Alla kan ju inte tycka som du tyvärr, prova att respektera det. (och ja jag vet vad jag talar om i ämnet thai tjej, min bästa vän har gjort hela denna resa med en bar thai tjej, de har det bra efter snart 5 år i Sverige).
  8. Maneeman

    Träffat thai tjej!

    Lägg ner nu, det blir nog bäst. Du skrev att du inte ville ha penga problem, det kommer du att få, garanterat. Är du kär i dina pengar ska du undvika thai-tjej, så är det bara. Du måste betala för allt hela tiden, kan du inte leva med den tanken så lägg ner! Bryt kontakten så slipper du höra hennes fraser om o om igen, you dont love me, you dont understand me.. Moralpredikan lämnar jag åt andra..
  9. Om man ska ta sig från Bangkok till Surin tre vuxna och två små barn, tips? Vad kan det kosta med taxi-buss? Den vanliga åttatimmars bussen känns inte så lockande. Någon som har koll/tips angående detta?
  10. Wow vilket tjäbbel! Jag vill inte ge mer ved åt elden men, Endoo, varför har du så ont av att faranger träffar isaan-tjejer? Hon söker trygghet(ekonomiskt) (i många fall) o han söker kärlek, är det så hemskt? Du kan väl gå hand i hand med din flickvän o skita i om folk tror att hon är en bar-tjej från Isaan som du raggat upp!
  11. Maneeman

    Semestersvenskar, tv 4 kl. 20.00

    gårdagens avsnitt borde vara en stark kandidat till årets tv-kalkon. TV4.. på bästa sändningstid..
  12. Maneeman

    Bathkursen vid utag med ICA kort?

    4,14 med ica kort idag
  13. Maneeman

    barn svensk-thai

    För/nackdelar med dubbelt medborgarskap? Hur gör man? Andra tips o råd tack! Vi bor i Sverige och tänkte fortsätta med det, min fru thai. Ska ha barn om en månad ca.
  14. Maneeman

    Nikotintuggummi?

    Vilka preparat finns och hur är priserna jämfört med i Sverige?
  15. Maneeman

    barn svensk-thai

    Tack för infon Martin! Verkar inte finnas några större fördelar..och det blir en pojke, så med tanke på militärtjänst så blir det nog bara svenskt medborgarskap.
  16. Maneeman

    Lugnt och fint hotell i Patong?

    Hyton Leelavadee kan kanske passa, lugnt o fint o under 2000 bath.
  17. Upprepning kanske men, ingen vidare strand, för uppenbar prostitution, fick en taskig känsla som helhet av att vara där. Var där 3 nätter och kommer aldrig mer åka dit.
  18. Maneeman

    skicka pengar till Thai tjej

    Ja ullen det var ett dumt inlägg, förlåt mig. (o ja du utnyttjar din man ekonomiskt o han går med på det för att han har känslor för dig), ser du vad känslorna kan få folk att göra..
  19. Maneeman

    skicka pengar till Thai tjej

    Det är ju själve f.. vad alla är nedlåtande o allmänt dumma i detta fallet! Stor eloge till Lelle som vågade berätta rakt av vad han varit med om (jag tror han ångrar sig nu..). Och ni som har thai-tjej(o som absolut inte var bartjej när ni träffades..), hur vet ni EGENTLIGEN att ni inte också blir utnyttjade, fast på ett lite smartar sätt.. Ni har ju oftast också större inkomst än er fru..
  20. Maneeman

    Erfarenhet av dessa hotell?

    Har bott på PJ Watergate och Unico Leela. Glöm Unico Leela-inget vidare alls. PJ var betydligt bättre och det kan iaf jag rekommendera. Rummen va fräscha, vilket kan va svårt o få tag i BKK i den prisklassen.
  21. Maneeman

    Id kort i Sverige

    Nu när Svensk kassaservice stänger, var fixar man id kort? Jag kan se att Swedbank kan göra det men man måste vara kund mm. Visst kan jag bli kund där också men..Ingen annan? Tacksam för hjälp
  22. Maneeman

    Id kort i Sverige

    Det känns ju bra att de är konsekventa.. Varför ser bankerna inte nya potentiella kunder? Kräv att min flickvän måste bli kund i banken för att hjälpa till med id, det tycker jag är ett helt ok motkrav och utnyttja situationen som våra beslutsfattare har skapat. De nyanlända måste ju ändå skaffa sig en bank.. Ett av skälen de nämnde på Swedbank var att det är svårt att styrka identitet.. Min flickvän har blivit granskad utan o innan och det finns högvis med dokumentation efter ansökan om uppehållstillstånd! O sen ska man vara en känd kund i banken..när blir man det? Nä anställ ett par tjänstemän som jobbar med detta på banken och få samtidigt ett antal tusen nya kunder på köpet..Det är ju en straffspark!(jag skickar kopia till Swedbank.. )
  23. Maneeman

    Id kort i Sverige

    Testade idag på Nordea och fick blankt nej av dem(skitbank). På Swedbank är jag/vi inte kunder..än. Men detta verkar vara enda chansen för oss att skaffa id till min sambo här i Sverige? Man måste vända sig till en privat bank..pinsamt. Först måste jag blir kund och sen kan jag styrka hennes identitet? Hur gick det för er freddan?
  24. Maneeman

    Ni som har thaitjej !!!

    Pengar pengar pengar...suck Den thailändska flickvännen ska lämna familj, vänner och sitt land för att bosätta sig i "paradiset" Sverige på andra sidan jordklotet. Det är vad förhållandet kostar henne.. 50-100.000 kr är väl småpengar i jämförelse.
  25. Maneeman

    Id kort i Sverige

    Ja för egen del hade jag gått till polisen, men glömde nämna att det var min flickvän som skulle ha id kortet(hon är inte svensk).. men jag provar nog med Nordea då, där e jag kund iaf.. Tack för hjälpen!
×