Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
linnp73

Khao Lak - Seaview ???

Rekommendera Poster

Åker till Blue Village Exotic Khao Lak Seaview om 4 veckor, hade tidigare läst ganska bra om det hotellet men nu verkar bubblan spricka :-/

Har läst om dåligt underhållet hotell med mögellukt i rum, sprickor i kaklet i poolen, dålig vattenrutchkana som gör ont när man åker i etc etc....

Nu finns det ju inget att göra åt saken iof, men kan ju vara bra att veta vad man kan vänta sig så man inte blir för grymt besviken - man har ju ganska höga förväntning på första charterresan till Thailand för dyra pengar.

Har tidigare backpackad i Thailand och då köper man ju inte grisen i säcken utan kan boka efter påseende på plats.

Någon som varit där i ÅR och kan ge lite feedback på ovan nämnda hotell?

//Linn

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu är det två år sedan vi var där men vi trivdes så in i bomben. Super trevlig personal, jättegod mat super fräscha pooler osv. Vi tyckte faktiskt allt var super super bra. Vattenrutschbanan tyckte ungarna var super och de gånger jag åkte i den gjorde den inte ondare än liknande hemma. Skarvarna kanske "bumpade" lite men det gö de här hemma också. Om det är som det var när vi var där så kommer ni trivas väldigt bra. Vi är i och för sig inte backpackers alls utan en riktigt uber svensson familj med tre tjejer mellan 3 & 9 år. Vi kommer tillbaka till Seaview strax innan nyår!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Buffén på kvällarna var att rekomendera om än dyr. När de hade seafood BBQ var det riktigt riktigt god mat. Dessutom när vi var där träffade vi en kräsen stockholmsfamilj med två killar på 5-6 och 8-9 som vi haft lite kontakt med sedan dess. De åker tillbaka nu över jul och nyrå för tredje året i rad.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×