Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

linnp73

Medlem
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

About linnp73

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Har lämnat in på Sawasdee som ligger på Klong Dao, flertalet gånger. Aldrig varit något problem. Finns som det skrivs ovan om, flera ställen att lämna på. Vi valde detta ställe för att det låg nära och var billigt. Finns säkert de som är bättre och kanske billigare. Men vi har varit nöjda.
 2. linnp73

  Bali 2016

  Spännande! Denna tråd ska jag följa😄 Hur är vädret på Bali så där års? Har varit på Bali i nov en gång. Var bara då bara på Kuta och en dag i Ubud. En vecka tillbringade vi på Gili Trawangan. Undrar hur det ser ut där nu... Detta var 2005. Ska med nöje läsa om era planerade resor och få tips 😄
 3. linnp73

  Flyg volentärer animal lanta

  Så skönt att allt gått bra för Lilly! Och skönt att det gick så fort att hitta ny volontär. Lycka till med allt!
 4. linnp73

  Flyg volentärer animal lanta

  Vi var och hälsade på där förra veckan och såg att man sökte flygvolontärer nu i feb till Sverige. Tyvärr kommer vi åka via Bangkok och stanna där några dagar innan hemresa. Så vi kan inte, annars hade vi gärna gjort det. Men jag undrar lite hur det funkar med att flyga så långt med hund? Var är hunden? Hur blir det med mat och vatten? Rasta hunden går ju inte... Sitter hunden i buren hela tiden? Funderade inte så mycket på det från början men började fundera sen hur det fungerar rent praktiskt. Hoppas ni får hem er hund och att allt går bra!
 5. linnp73

  Inrikes med Thai Airways från Bangkok

  Flög med de tiderna för ett par sen och ska göra det igen om ca en vecka. Det funkade utmärkt och inga problem att hinnaðŸ‘😄
 6. linnp73

  Resekassa

  Ni bör inte ha några större problem att anpassa er till den reskassan. Klara er kommer ni absolut göra. Allt hänger på hur mycket glass, dricka och hur många öl ni tänker er. Det är det som är "dyrt". Och hur mycket shopping ni tänkt er.
 7. linnp73

  Resekassa

  Hej, Har gjort två resor till Thailand, med 2 barn. 2011 och 2013 och åker på vår tredje nu i februari.(Barnen fyller i år 8 och 9) Vi har i snitt gjort av med ca 800-900 / dag på våra resor. Då är det mesta inräknat: mat, massage, några utflykter, taxi, nån öl på kvällen, lättare turistshoppning. - inte shopping i Bangkok av massa kläder, utan lite flipflops, saronger, lite enklare kläder och "plick och plock". Räknar man med att åka på många utflykter och handla ganska mycket kan man få räkna med lite mer pengar. Vi har inte snålat på mat och dryck i någon form, oftast beställer man flera rätter till både lunch och middag. Handlat lite hushållssaker - knivar och wokar, barnen handlar lite leksaker och kläder. 700/ dag går alla gånger att klara sig på - det beror ju som Jimmie säger - vad man äter och vilka utflykter och i vilken utsträckning man ska shoppa. Det beror ju lite på hur gamla barnen är oskså. Våra barn kostar ju mer nu 8 och 9 år gamla än när de var 3-4 år - både i mat och shopping. Dagens kurs är ju lite sämre så vi skulle nog tight att hålla den budgeten. Men absolut går det!
 8. linnp73

  Kiwiknifes i Bangkok

  Låter bra! Tänkte det borde finnas. Men bra att veta vart man ska gå 😄
 9. linnp73

  Kiwiknifes i Bangkok

  Vet ni om det finns med träskaft? Har hittat det i massor i khao lak. Men på lanta fanns inte "min" modell med det utan bara plastskaft.
 10. linnp73

  Koh Lanta

  Går speedboat till Koh Bulone från Lanta varje dag. Inte flera avgångar tror jag. tar ca två timmar om jag är rätt upplyst. ska själv åka dit i februari. Vi har bokat boende på Bulone resort - som enligt säkra källor (vänner) ska vara väldigt bra.
 11. linnp73

  Platser längst bak på Thais plan 777-300?

  Instämmer med föregående. Lite bekvämare om man vill vila. Jag klarar väl mig hyffsat men barnen kan nog lite lättare komma till rätta om nan kan luta sätet lite. Dock blir det ju tyvärr inte mycket sova med de flygtiderna. Lite nyfiken på vad ni som tycker det är bästa platserna gillar specifikt med dem? Vad är det som gör dem till bästa? De är ju markerade som "dåliga" om man kollar på seatguru..
 12. linnp73

  Platser längst bak på Thais plan 777-300?

  Tack för svar! Var det svajjigt där bak eller märktes det ingen skillnad? Mycket oväsen från där de laddar serveringsvagnarna?
 13. linnp73

  Platser längst bak på Thais plan 777-300?

  Jag hittar inte att det faktiskt står att de inte går att fälla.. Har för mig att jag läst någonstans att de "kanske" inte går att fälla Tänkte om det var någon som nyss flugit och ev lagt märke till hur det ser ut..?
 14. Hejsan! Har inte funderat så mycket på platserna på planet än, men kollade nu och såg att vi blivit placerade i de 2+2 sätena längst bak i planet. Bra på sitt sätt att vi sitter två och två eftersom vi är 4 varav 2 är barn (äldre än 6 ;-) Nu till min fråga - är platserna precis längst bak så beskaffade att det inte går att luta sätet alls något bakåt? jag tror vi kollade det sist - men jag minns fasen inte hur det var Är det någon som har koll?
 15. linnp73

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  52 och jag lääääääängtar ihjäl mig
×