Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

akapulko

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. akapulko

  Tips på resplan motages

  hos män som har prostataproblem som stör en stark kissemängd https://www.nyttapotek.com/, kan tadalafil också behandla detta symptom, så om det fungerar kommer detta sannolikt att vara uppenbart. Förutom de uppenbara skillnaderna i erektionsstyrka finns det inte mycket annat fysiskt att titta på. Hoppas att detta svar var till hjälp, tack för att du läste!
 2. akapulko

  Vart är ni på väg?

  Det gör det bara lättare att få en full hård påtagning. Få erektion innan du tar cialis, ta det sedan och vänta 2 timmar för att vara säker, titta sedan på lite porr. Din medlem bör vara mycket hårdare, kanske mer åderförkalkad https://www.essenceapotek.eu/ , mer pulserande, som om du kunde använda den för att öppna en läskburk. Det sägs också att det hjälper män att hålla längre. Det kan också ge dig huvudvärk om du tar för mycket.
 3. akapulko

  Tips på thailandrutt

  Åh, du kommer att veta. Men ett bra fysiskt sätt att mäta en viss effekt skulle kanske vara https://www.andreasapotek.com/ att mäta blodtrycket före och en timme efter. Det borde sänka blodtrycket, eftersom det orsakar en ökad utvidgning av blodkärlen. Det är så det skapar och upprätthåller erektion, även om det fortfarande krävs någon form av stimulering, och det gör dig inte kåt i sig själv.
×