Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Hellan1

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Hellan1

  Större varuhus Koh Lanta

  Tack för hjälpen!
 2. Hellan1

  Större varuhus Koh Lanta

  Hej! Finns det ett större varuhus på Koh Lanta (eller på vägen dit från Krabi), ett som säljer typ bäddmadrasser? Har svår kronisk värk och börjar få lite panik över hur jag ska klara av nätterna på plats. Tacksam för svar!
 3. Hellan1

  Öar vid Koh Lanta

  Hej hej! Ska till Lanta i januari och undrar lite över öarna däromkring. Vilken eller vilka öar vill vi inte missa att besöka och vilka av dem är värda att stanna på ett par nätter? Har ni någon koll på ungefär hur mycket det kostar att åka dit? Tacksam för svar!
 4. Tack för ditt tips!
 5. Konstig fråga kanske men är det någon som har tips på hotell med bekväma (mjuka) sängar på Samui, gärna Lamai men annars varsomhelst. Klarar verkligen inte att ligga i en hård säng pga smärtor efter mina cancerbehandlingar. Tacksam för svar! Tipsa gärna om mjuka sängar på andra platser i Thailand
 6. Letar och letar men snälla hjälp mig. Hur lång tid tar det med buss från Hat Yai till Satun? När man sedan kommer fram, måste man då ha bokat båtbiljetter i förväg eller kommer man med båten till Lipe ändå?
 7. Hellan1

  Koh Lipe

  Tusen tack för det!
 8. Hellan1

  Koh Lipe

  Hej alla Thailandsälskare! Var ganska aktiv här i gruppen för en del år sedan när vi regelbundet besökte Thailand och ser att flera av er andra är kvar här än. Kul! Fick sedan cancer som jag nu är frisk ifrån men har ganska jobbiga biverkningar i form av svåra smärtor. IOM detta lade jag Thailandsresandet på hyllan men har nu bokat en resa och åker med mina 4 väninnor i Januari-20. Skulle nu vilja veta om det är bökigt och hur lång tid det tar att ta sig från Bkk - Koh Lipe, enklaste snabbaste vägen? Väldigt tacksam för hjälp! Helene
×