Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Tessan89

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Tessan89

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Det blir phi phi och jj residence över 3 nätter
 2. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Det lutar faktiskt åt krabi med omnejd nu efter alla svar. Hittade flyg för 600kr tur och retur vilket underlättar med resandet:)
 3. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Tack så mycket! Vi har definitivt tänkt om och ska satsa på 2 destinationer istället. Bangkok har alltid varit ett självklart val. bra tips, vi tänkte boka via agoda. Eller finns det bättre sidor?
 4. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Skulle det räcka med nattliv i Bangkok? Är lite orolig att missa något därför vi funderar på så många ställen. Vi har redan bokat (betala senare och med gratis avbokning) på agoda. Säkerligen dyrare än att åka ned och pruta men med tanke på priserna så gör det oss inte så mycket. Om vi skulle skippa alla dessa ställen utom Bangkok, och ta oss ned till Krabi. Hur föreslår du transporten och rutten där nere? Vi vill nog bo på 2 olika ställen förutom bangkok, även om dessa inte behöver vara olika öar eller destinationer men ett hotell/område som är mer nattliv/rörelse och ett område/hotell med närhet till fin strand och utflykter.
 5. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Hej, tusen tack för svar!! Vi tänkte nog oss Pattaya pga nattlivet och att få två festnätter. Hua Hin var på rekommendation av en bekant som inte tyckte att vi skulle fira nyår i Pattaya då det var för galet..? Vi hade tänkt checka av fina stränder på koh chang. Ko Kood, borde man bo över där eller räcker det med en utflykt? Okej tack, då kan vi skippa det i alla fall, känns skönt!
 6. Tessan89

  Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Hua Hin

  Tack för svar! Ja transporter kanske inte är att föredra på så kort tid, men vi är så rädda att missa något. Transport bangkok - Krabi, är det flyg att föredra då?
 7. Hej! Vi är två tjejer 27 och 28 år som ska resa till Thailand första gången och kommer att utgå ifrån Bangkok. Vi ska dit över jul&nyår och kommer att vara borta mellan 18 december till 3 januari och vill gärna ha massa tips om vi valt rätt och tips på saker som vi inte får missa på de olika resmålen Just nu ser rutten ut som följande: Bangkok Ko chang Pattaya Hua Hin Vi är ute efter: Fina stränder Utflykter att göra (snorkla, hika i berg, åka runt på scootrar, äventyrligt) Nattliv (men räcker helt klart med några kvällars festande och alltså inte prio) Vi har valt att skippa Phuket helt. Men är öppna för Krabi, Koh Samui etc. Så hit me med allt ni har!!
×