Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Brandywine

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Brandywine last won the day on May 17 2017

Brandywine had the most liked content!

About Brandywine

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brandywine

  Taxfri om man ska mellanlanda

  Du har så rätt Jimmieboy. När vi ändå är inne på ämnet "märka ord" så tror jag att den du kallar han, Yvonne, förmodligen är en hon...
 2. Brandywine

  Taxfri om man ska mellanlanda

  Troligtvis får du inte ens handla alkohol på Arlanda. När jag åker åt andra hållet så måste jag alltid vänta till mellanlandningen i Doha innan jag får köpa min whisky. Taxfree på HKT och BKK nekar mig att köpa efter att ha sett mitt boardingpass.
 3. Brandywine

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  62 dagar till avfärd med destination Bangkok. Eventuellt en vända söderut till Pattaya också.
 4. Brandywine

  Gått i graven?

  När man kommer in på forumsidan så möts man för närvarande av en massa länkar till engelskspråkiga nättabloider. Det triggar ju inte direkt min diskussionslusta. Mer intressanta med riktiga inlägg av forummedlemmar skrivna på svenska.
 5. Tack för info. Hur ligger stället till? Finns det något vettigt att göra i grannskapet på kvällen eller är man hänvisad till hotellet?
 6. Har någon erfarenhet av Thong Ta Resort? Shuttle till Suvvan nödvändigt. Är egentligen bara i behov av hotell 7-8 timmar då flyget hem går halv tre på morgonen.
 7. Brandywine

  thailand@kungsträdgården 2017

  Nu börjar det så smått komma lite information på deras fb-sida med samma namn: thailand@kungsträdgården 2017
 8. Att jag förvisso är klassad som fattig med svenska mått men som rik internationellt sett. Det kunde vara värre.
 9. Brandywine

  Hur är Emirates?

  Hade inte tänkt att åka något i sommar men nu är jag sugen. Hittat med Emirates från Arlanda till Bangkok, för drygt 5.000 kr t.or. Cirka 16h, men med bra avrese och ankomstider. Det priset är väl inget att klaga på, väl?
 10. Brandywine

  Platsbokning Thai?

  Jag kommer inte ens in på Manage My Booking. Sidan bara buffrar...
 11. Brandywine

  Platsbokning Thai?

  Jag bokade för några veckor sedan en t.o.r. biljett i Ekonomi med Thai Airways via Supersavertravel. Nu tänkte jag reservera platser, men hur jag än stirrar på skärmen så kan jag inte hitta hur jag bokar plats när jag är inloggad på Manage My Booking. Brukar oftast åka med Qatar och då är det plättlätt, men nu verkar det omöjligt? Någon som vet hur man gör och kan hjälpa?
 12. Detta har ju varit en årlig företeelse, och det verkar som att det blir av även i år? Även om informationen än så länge är minst sagt bristfällig med tanke på att det är mindre än tre månader kvar till den 14/15 juli. (se bifogad länk). Har ni besökt detta evenemang tidigare? Är det värt ett par timmar i buss för ett besök över dagen? http://www.thaiembassy.se/component/content/article/521
 13. Brandywine

  Qatar

  Lite off topic men rätt flygbolag.... Det här med miles. Jag har försökt att lista ut hur mycket miles man minst måste ha för att kunna delbetala en kommande resa. Jag har drygt 26.000 miles. Jag vill åka ARN-BKK tor. Någon som vet? Tack på förhand.
 14. Brandywine

  Ica kort +

  Nej. Jag tvingades tömma mitt konto och uppmanades att klippa sönder kortet. Håller på och letar alternativ men vill helst ha ett VISA som backup till mitt Master Card.
×