Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

IngmarieL

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IngmarieL

 1. IngmarieL

  Thailand för vaccinerade

  Jo det är avrådan från UD just nu (får se vad som händer efter 1 sept). Det jag undrar över är om det gäller vad som står om kvartal 1-4? Som det ser ut enligt texten (kvartal 4) så måste vi stanna i Phuket 7 dgr på Sha + hotell innan vi förflyttar oss? Phuket är inte vår favoritplats men vi måste ju anpassa oss till vad som gäller givetvis. Är helt inställd på att resan kanske inte blir av och vi försöker hålla oss informerade så gott det går.................. Hoppas så innerligt att detta virus skall avta och att det går ner till låg spridning.
 2. IngmarieL

  Thailand för vaccinerade

  Gäller ännu detta som står för kvartal 1-4? Försöker leta efter det senaste som är beslutat om resor till Thailand (Phuket) men blir väldigt förvirrad av olika uppgifter? Vet någon vart det står aktuell information om detta? Vi har bokat resa med Turkish Airlines 16 dec till Phuket (via Istanbul) och hoppas det kan bli av?
 3. IngmarieL

  Boka eller leta boende på plats?

  Bokar oftast de första nätterna hemifrån via Internet. Ibland har vi sedan bokat på plats eller kollat via Internet som kan ha erbjudande på boenden som inte har blivit bokade den dagen när vi har haft behov.
×