Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mongofluff

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About mongofluff

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  Det är jag som ställer frågan, och frågan var om det går bra att boka inrikesflyg på BKK eller om det är bättre att boka innan. Jag ska till Phuket, men var jag ska sen vet jag inte. Det tar jag som det kommer.
 2. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  Jag har rest på detta sätt förut, senast för ett år sen. Jag gillar att inte vara bunden till en plats, så att flyga från Bangkok blir rätt smidigt då eftersom inrikesflyg är såpass billigt där. Då kan man välja var man vill vara under semester och inte behöva hålla sig till Phuket under hela tiden. Och sist var det inga problem alls med inrikesflyg och incheckning. Hoppas att det flyter på lika bra nu!
 3. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  För att det blir ett par tusen billigare såhär. Kollade de alternativen när vi skulle boka biljetter, och det blev betydligt dyrare att boka till Phuket.
 4. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  Tack för alla svar! Egentligen är inte priset det viktigaste, det är mer en längtan av att komma fram så snabbt som möjligt. Då är det värt att lägga några hundra extra per person. Men jag tror jag lyssnar på det allmänna rådet och köper biljetter i förväg så att jag inte blir tvungen att vänta extra länge pga att platserna tar slut. Och förstaklass känns lite väl lyxigt.
 5. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  Ingen som har koll? Pretty please?
 6. mongofluff

  Phuket, Karon Beach

  Härligt med karta och så många bra tips! Jag har själv ett tips, och det är att ta sig upp till Similan Islands om man vill ha fantastisk snorkling. Miljarder gånger vackrare än Phi Phi.
 7. mongofluff

  Boka inrikesflyg

  Hej! Är det någon som har koll på om det är praktiskt att boka inrikesflyg mellan Bangkok och Phuket när man befinner sig på flygplatsen i Bangkok, istället för att boka hemifrån redan nu? Jag har nämligen två flyg att välja emellan, och den första har väldigt lite marginal till att hinna med, och den andra är 5 timmars väntetid. Pest eller kolera. Så jag undrar om det är bättre att vänta tills vi har landat och boka då, när vi har mer koll på tiden, eller om platserna ofta tar slut? Vi reser i slutet på februari. Tacksam för hjälp!
 8. mongofluff

  Phuket, Karon Beach

  Vi åker den 22 februari och jag har ingen större koll på stället. Du kanske kan uppdatera med tips när ni är på plats/har kommit hem?
 9. mongofluff

  Tandläkare i Phuket/Karon

  Tack för svar! Drog iväg ett intressemail till http://www.phuketdentalhomeclinic.com så får vi se om de svarar. Annars är det tång som gäller. Ge gärna fler alternativ om ni har!
 10. Jag undrar om någon har erfarenhet av bra tandläkare för att eventuellt fixa ett par småhål? Och om ni har det: hur mycket brukar det kosta? Bara så jag vet vad som är ett skäligt pris så jag inte blir helt blåst.
×