Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Shazzvegas

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Shazzvegas last won the day on November 22 2016

Shazzvegas had the most liked content!

About Shazzvegas

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  man
 • Interests
  Resa Poker Sport Film

Recent Profile Visitors

763 profile views
 1. Shazzvegas

  Netflix i Thailand?

  Ja precis, jag hr inga program, bara kör på iphone och ipad som vanligt
 2. Shazzvegas

  Netflix i Thailand?

  Hej, såhär ser det ut för mig just nu i bangkok. Netfix - inga problem svensk text o allt. viaplay - meddelande du är utomlands bla bla... svt play - inga problem tv4 play - gratis login - inga problem. Använder just nu hotell wifi. Har thai sim i mobilen men det borde inte spela någon roll eftersom jag surfar via hotell wifin. Var i phuket jan-feb 2016. Då funkade netflix men med nått meddelande om att jag var utomlands men det gick då med, fast fanns inte svenska undertexter då, och det krånglade ibland. Svt play gjorde som den ville då med, funkade ibland och ibland inte. Men detta var i jan-feb allstå. Ser böttre ut nu .
 3. Shazzvegas

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Inte så mkt mera kvar nu bara 7h 30m till landning wohooo hähähäää...
 4. Shazzvegas

  Flytväst för barn på Koh Lanta?

  Hej Nazima, min dotter var 4år när vi var där i jan-feb. Vi gjorde några båtutflykter, tycker vi hade tur som lyckades hitta små flytvästar som passade henne vid större resor, dom hade ett par stycken men det var väl några hundra turister vid phuket piren som alltid.Men det fanns sällan bra storlek vid enkla utflykter, tex när man tog en longtail båt osv. Hursom, hade jag haft bra flytväst hemma i Sverige hade jag definitivt tagit med den till mitt barn. Jag hade inte tänkt på det tidigare faktiskt, tills jag såg bristen på små, och att många andra turister hade med sig egna hemifrån.
 5. Shazzvegas

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  5 dagar kvar så gott
 6. Shazzvegas

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  5 dagar kvar så gott
 7. Shazzvegas

  Finnair Gift Voucher säljes

  Vad ka man göra för den då? Betala biljetten bara? Eller går det handla taxfree som man får på planet osv?
 8. Shazzvegas

  Bangkok mellan 18nov-12dec

  Fan va nice, då kanske vi kan höras längre fram
 9. Gott o höra, bara en reservation mao. Med faktura som skrämsel taktik hahaha... Jag hade lätt bidragit med en 20:a iaf hahaha...
 10. Haha... What? Stackars Jimmie. Jag tycker vi alla tömmer sparbössorna och hjälper dig pynta fakturan . Nää hoppas det löser sig iaf grabben .
 11. Shazzvegas

  Bangkok mellan 18nov-12dec

  Tja, jag kommer landa i Bangkok 18e nov och åka hem den 12e dec igen. Jag kommer vara upptagen på vardagarna fram till mot kvällen, sedan har jag tänkt att kolla pattaya och hua hin på helgerna för jag har aldrig varit på dessa områden. Vissa vardags kvällar är jag nog upptagen med arbete ändå men de flesta blir nog rastlösa misstänker jag . Så det hade vart riktigt najs med antingen goa råd om ställen där jag kanske inte känner mig helt ensam, typ vart det befinner sig mkt svenskar eller så. Eller om någon bor i trakterna eller befinner sig där, som vill ta lite käk, bärs eller liknande . Hittills har jag bara vart runt Phuket och Krabi i Thailand.
 12. Nu är grejen såhär och jag är inte ironisk. Jag fick en känsla när jag läste det du lade ut att det var fel fokus. Jag är inte överkänslig och stöter på mkt tråkigt på facebook precis som alla andra. Det tog mig ganska offguard helt enkelt. Kändes som klagande på invandring och asylsökande för mig. Sedan att det handlade om thailand? Det är ju tydligen inte bara jag som tycker så. Men hursom det sista jag vill är att starta forum tjafs jag har inga problem med att ha fel om så fallet skulle vara, så vi kanske kan skita i detta. Btw jag tror inte Vicky är pantat, måste finnas en grund och anledning till att hon känner som hon gör. Tack Vicky för välkomnande jag tycker sidan är grym och alla hjälpsamma .
 13. Ok jag är ganska ny här på forumet och kan ha fel, men fria tider? Asyl invandring politik osv. Hör det hemma i denna tråden? Stod ju ingen politik och invandring bredvid tråden? Som sagt vill inte reta upp någon men jag hänger inte med riktigt
 14. Jodå Jimmie jag kan vänta tills jag kommit in, ville bara få det gjort direkt om det inte är monsterskillnad. Så får det bli, ska kolla vad de tar på flygplatsen, tar dom för mkt mera så väntar jag och köper på 7/11. Tack för hjälpen
×