Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Magggz

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Hej! Någon som har erfarenhet av Lomparayah's onlinebokning?? Är det struligt vid piren, eller
 2. Magggz

  Inrikes BKK - Surat Thani

  Jag bokade flyg med Thai Smile igår. Men har en fråga... Behöver jag något dokument med mig för incheckning, eller räcker passet??? Varför jag frågar är för att när vi flyger mellan Sverige och Thailand så checkar vi in via nätet och sen endast har passen med oss, men när vi gjorde samma sak med AirAsia förra året så fick vi betala jätte mycket för att skriva ut en blankett på flygplatsen, annars kunde vi ej checka in.
 3. Magggz

  Inrikes BKK - Surat Thani

  Jannelenn: När åka ni till flygplatsen då för att hinna med planet??
 4. Magggz

  Inrikes BKK - Surat Thani

  Hej!! Vi tänkte flyga inrikes med Nokair till Surat thani för att senare ta sig vidare till Koh Samui. Dock ser jag att det endast finns biljetter till flyget 06.00 eller sen kväll ( vilket ej är något alternativ). Men när jag behöver lämna hotellet ( bor på Khaosan Road) för att hinna till flygplatsen i lagom tid så vi hinner checka in osv?
 5. Tja! Tänkte ta mig ner med tåg från Surat Thani ner till Hat Yai, men vill gärna ta ett stop längst vägen. Har ni några tips på nåt bra ställe med fina stränder längst kusten??
 6. Magggz

  Boende med barn??

  Tack för alla svar och tips! En fråga angående "connecting doors" Går detta att filtrera på tex bookings, eller måste jag kontakta hotellen direkt??
 7. Magggz

  Boende med barn??

  Hej! Vi ska resa med våra barn (8,9 år) till Thailand i vinter och sitter och kollar på boende osv. Tycker det är riktigt dyrt att bo en hel familj i 1 rum... hur alla när ni reser med barn runt samma ålder som våra. Vi hade hoppats betala max 500-600kr natten... finns det boende i denna prisklass runt om i Thailand??
 8. Magggz

  Coop Medmera kort

  Tack för ett bra svar Mats. Avstår dock detta kort då jag tycker det verkar bökigt att flytta över pengar till/från kontot (insättningar). + att jag ej kan ha ett extra konto som ej är knutit till kortet. Tack i alla fall för all hjälp!
 9. Magggz

  Coop Medmera kort

  Hej! Vi har alltid kört ICA bankens kort när vi rest tidigare, men eftersom dom börjat med valutapåslag så är jag ute efter ett nytt kort. Tittar därför på Coop Medmera kort, som verkar vara utan valutapåslag vid uttag i automat osv. Men det verkar vara ett kreditkort, vilket jag helst inte vill ha...men går det att sätta in mer pengar på kortet än krediten som väljs? Kan ni lista för/nackdelar med detta kort?? Tack
 10. Magggz

  Tåg BKK - Chumpon

  Gud va segt, för sist vi gjorde det på plats var allt fullt :(. Slutade med att vi fick ta en minibuss, vilket jag helst inte vill!
 11. Magggz

  Tips på restaurang Koh Lipe

  Förresten... jag håll på att glömma Lipe Beach Resorts restaurang ( tror den heter blue elefant). också riktigt god mat och härlig miljö att sitta i!
 12. Magggz

  Tips på restaurang Koh Lipe

  Sunrise beach restaurant är helt klart en av de bästa ställena på ön om man vill käka thaimat! Familjeägd restaurang och dom är verkligen supertrevliga!!!
 13. Hej! Har tänkt boka en 1class biljett på tåget från BKK ner till Chumpon i februari, men hur bokar jag dessa biljetterna?? Vi åker 2 vuxna och 2 barn och har tänkt boka 1 kupé + köpa 2 st platsbiljetter. Detta ska tydligen vara fullt möjligt, vet ni något om det?? Hur lång innan kan jag boka dessa biljetter?? Tack på förhand
 14. Tja! Var hittar man bäst streetfood i BKK?? Ska tydligen finns en pad thai ställe där det är super långa köer och man får rätten i ett äggknyte.
 15. Hej! Vi försöker hitta boende i Bangkok, men det är inte det lättaste eftersom vi behöver 3 bädds allt familjerum och då blir det ofta för dyrt! - minst 3 bäddar - nära BTS, MRT - Gärna god mat runt hörnet, vi gillar att strusa runt och käka diverse billig streetfood - Helst pool ( skulle funka utan pool om det finns pool i närheten som man kan betala för att gå och bada). - priset, så lite som möjligt, men inte mer än 2500bath/natten. Har ni några förslag??
×