Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sindraomike

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om sindraomike

 • Placering
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. men det är ju inte olagligt om vi timanställer en thailändare som får betalt per bokning, och varför får man inte göra turist-företag? De har ju inte bananbåt på varenda strand, så vad är problemet då? Om man nu struntar i just motorbåt då och kör light variant med bara bananrides tex.
 2. Shit, det var brutala svar... så då bör man anställa någon thailändare då alltså? Tänker mig att thailändaren isåfall får timbetalt, och lönen är ju låg där så då då bör en sån grej funka. Right? Tror att ni missförstått lite dock, ska inte göra turer från samui till phangan utan turer runt en av öarna, men vet inte vilket än, lutar åt phangan. eller bara satsa på nåt mindre som typ klassiska bananbåts/korvbåts-turer på 20 min? Det är väl såklart att man lägger sig på en strand där sådant inte redan finns...
 3. Hej! Jag och en vän funderar på att fly vintern tre månader, Januari tom Mars 2017 Vi har en idé om att köpa en liten motorbåt, och ha privat-turer för turister (2st åt gången) 2 timmar båt inkl grilla fisk på en strand, så att god middag/lunch ingår, samt snorkling. Är det bäst att göra detta på koh phangan eller koh samui? Samt vad är ett rimligt pris att ta och vad tror ni om marknaden? Jag tror att vi tänkte strunta i att göra ett riktigt företag av det då man måste ha anställd och bokföra i thailand, känns knepigt... :-\ Är det en dålig idé eller ska man gå all in bara för en så liten idé?
×