Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Pinewood

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Pinewood

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Pinewood

  Hur och vart letar ni flygpriser

  Jag brukar använda www.flygresor.se och har bara gott att säga om dem.
 2. Varför just Samet om Jag får undra? Jag fick 'nog' av 5 dagar , då hade man sett allt och lite till vad ön har att erbjuda. Och så är det mycket dyrare än dem övriga öarna.
 3. Vad exakt är det som har hänt med Chang? Var där i Novmber-15 och då drack Jag bara det nästan, ibland någon LEO eller Singha.
 4. Från Koh Chang till BKk suvan är billigt. Du går bara till kontoren/stånden som erbjuder resor . Boka en minibuss där, dem går vissa tider och passar bra till planet hem. Löjligt billigt.
 5. Pinewood

  Tachai stänger ner för turister

  Helt rätt enligt mig.
 6. White Sand beach är som 'centrum' för ön. Där allt drag är på kvällarna. Pattaya kan man övernatta i. Finns billiga hotell. Hyr moped i Koh Chang, kostar 200 Bath/24 timmar med hjälm, Kör runt hela ön! Otroligt fint . Se upp för aporna dem är ofta ute på vägarna och härjar. Var där i 3 veckor i November. Riktigt fint och vill iväg dit igen...
 7. Håller med , på Ban Phe verkar dem luras en del Till mig velade dem sälja en Spead Boat tur trots att Jag insitera på att Jag inte vill ta en Spead boat att Jag åker helllre färja då det är mycket billigare , då sa dem bara Okej den kommer inte gå på flera timmar , då sa Jag att men Jag väntar , sen kom dem och hämta mig och sa att du får åka spead boat till samma pris som färjan, så det var ju bra det. Åk minibuss från Koh Chang till Ban Phe, Taxi blir ju väldigt dyrt då det är en bra bit att åka, en minibuss från Chang till Bangkok kostar ca 2-300 svenska. Tog oss kring 6 timmar om Jag inte minns helt fel, Från Samet till Chang tog Jag också minibuss, det kryllar av sådana 'stånd'som säljer olika turer. Lätt värt det. Dock var det inte många bälten som fungerade i minibussarna.
 8. Pinewood

  filmer som utspelar sig i Thailand

  Bumpar denna tråd istället för att skapa en likadan Vet någon om det finns något liknande av typ 'The Beach' filmen? Gärna från Thailand.
 9. Pinewood

  Koh Samet hört att det är....

  Vill också minnas att det är belagd väg nästan runt hela ön, förutom vänster om piren ,(norrut) där är det jord, med rejäla potthål men inga problem att köra Moped på om man tar det lite lugnt.
 10. Pinewood

  Koh Samet hört att det är....

  "Mycket finare och mindre folk ju högre upp du kommer på ön." längre söderut menar du väl ? Ao Wai är en ljuvligt vacker strand !! Ja längre bort från Piren tänkte Jag. Oj starkt gjort av dig att stanna så länge på Koh Samet Jag hade hunnit se och göra det mesta på dem 3 första dagarna, stannade totalt 5 dagar, och det räckte då gott och väl. Men alla tycker vi olika.
 11. Det här tycker Jag är den enda anledningen som behövs för att INTE åka till Phi Phi. Turister överallt..
 12. Pinewood

  Koh Samet hört att det är....

  Inte smutsigare än någon annanstans i Thailand... Varit där själv i November och sedan till Koh Chang, inte var det ostädat där. Bara åk, riktigt fint även om det är 'lite dyrare' än dem övriga öarna. Hyr Moped och åk och utforska ön , Mycket finare och mindre folk ju högre upp du kommer på ön.
×