Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

moger

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

  Never

About moger

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ska vara där sista 2 dagarna 24-26/2 innan vi flyger hem. Bor på Baiyoke Sky Hotel, som jag har förstått att det ligger mitt i smeten??? Läste om ett ställe MBK - är den bra. Eller finns andra tips var man kan köpa lite fina kopior och så.
 2. Hej Hasse! Ligger inte Dewa Phuket Resort på den stranden som du har bilden ifrån som du skrev. Vi ska bo där nu 3 nätter från 11-14/2. Några bra tips på restauranger - behöver som du ser ganska omgående tack
 3. moger

  Ao Nang matställe

  Ingen som har varit där nyligen. Jag ska också vara där 19-24/2. Kan återkomma sen var jag har ätit som var bra. Finns det på stranden söta matbodega - som det var i Khao Lak/bästa maten var där.
 4. Hur lång tid brukar det ta generellt efter planet har landat att man är ute vid bussen??
 5. Men vad tror du, vilken av de som stämmer, på det sista var 12 minut en buss, på det andra 1 gg/timme Har du lust att svar på min mail till dig, tack
 6. Tack, här står andra tiden än på länken innan jag har klickat på som lades upp. På den var 1 gg/timme om jag läser rätt. När tog du den bilden, är den färsk??? Eftersom den andra är flygplatsen hemsida. Tack för svar.
 7. moger

  Inrikes med Thai Airways från Bangkok

  Har en fråga till Mr Ironman. Kanske man låter dum här, men måste fråga så att jag fattat rätt. Kollat på den länken med bilden och pilarna. Om vi ska vidare till Phuket men inte från denna flygplats utan med annat flygbolag, då ska vi väl inte gå efter den vita linjen transfer mot Phuket, utan vi ska på den första "pilen" bagageutlämning och immigration??? Tack
 8. Lite kort om tid, funderar fortfarande om vi ska ta oss till den andra flygplatsen där de billigare bolagen finns. 3 pers med en 13-åring landar 8.30 11/2 från Köpenhamn. Kollat Bangkok Airways - finns bara plats sent på kvällen för rimlig peng - då sitter man där hela dagen, känns helt värdelöst. Thai inget att tänka på, svindyrt. Om man tar sig till andra flygplatsen finns fler alternativ Lion air och Air Asia som blir halva priset. Men då måste man ta sig dit. Hur är bäst att åka dit, taxi? Vad kostar det? Om vi landar 8.30 vilken tid ska man våga chansa på 11.20/12.45/13.10. Har läst att man ska räkna med ca 3 timmar. Då skulle man hinna med det första. Vad händer om man missar planet och man har köpt flygbiljett via nätet nu hemma? Missar man biljetten. Eller kan man köpa där istället för samma peng man ser på hemsidan - då ser man när man kommer fram. Samt fråga om registrering eller vad jag har läst om att man kan slippa stå i kö om an åker vidare till Phuket. Hur går det till för att det ska gå snabbt. Tack, många här som kan så mycket som hoppas kan hjälpa - så att vi inte får panik i sista sekunden.
 9. Någon som vet mer exakt vad som gäller. Läste att det var från 8/2 men inte hur länge - kanske missat. Samt att det var varje kväll kl 18.00. Vi kommer den 11/2 -finns det något då i Phuket staden?
 10. Dum fråga, men vad är grabtaxi och hur ser man skillnaden på en vanlig och en med en sådan taxa. Någon som kan förklara. Ska landa på Phuket och vill vidare till Karon.
 11. moger

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Köpenhamn - Bangkok, mellanlanda i Moskva men bara 2 timmars väntetid. Flyger med Aeroflot 4700 kr/pers, åker 11/2-26/2
 12. Ska flyga nästa onsdag från Köpenhamn till Bangkok, mellanlandar i Moskva. Aeroflot flyger vi med, köpte flygbiljett privat ingen charter. Är det något vi måste fylla i förväg, eller? Jag är lite snopen när jag läser kommentarerna från december.
 13. Oj, vad det ser tomt ut jämfört med för 5 år sedan jag var där. Mysfaktor har försvunnit. Trots det var jobbigt många gånger med övertalningar om massage när man passerat.
 14. Tack för sidan. Men vad tycker du, som verkar vara insatt. Buss eller båt är bäst om man tänker på säkerhet och smidighet. Båten kommer direkt till AoNang, kanske en upplevelse också - om det inte blir så klart orkan eller tsunami.
×