Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Liund

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Liund

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hej! Vi kommer avsluta vår kommande Thailandsvistelse med några nätter på Koh Mook och Sivalai. Hur tar man sig därifrån till Krabi ( där vi bokat sista natten innan hemresan). Man åker båt till fastlandet (Trang?) - hur ofta går dem och vad kostar det ungefär? När man väl är där, hur funkar det då? Köper man en taxiresa? Vad ska priset ligga på? Är det lätt att få tag i dem när som helst på dagen? Eller bör man förboka ngt och hur gör man det isåfall? Vi reser med våra barn, 6 och 8 år gamla. Tacksam för svar!
 2. IL - det verkar som ett elände det där med bakterier i poolerna... Ursäkta dum fråga - men spola öronen, hur gör du det? Ja, vi ska bo i en lghet på SLR. Känner mig som sagt lite hispig över dengue-risken. Skuggar liksom glädjen över att åka (efter över ett års väntan)
 3. Tack för lite rapport! Det är ju mest barnen man oroar sig för. Eller det här att man kanske måste ligga tio dagar på sjukhus när man är borta en månad. Men nu är läget som det är, vi får vara duktiga på att spraya oss och hoppas på det bästa. IL - ni bort på Southern Lanta: stämmer det att de har en ny pool där? Känns det fräscht?
 4. Jag undrar över det här med pool. När vi bokade hade vi uppfattningen att båda poolerna på resorten ingick, men tydligen är det bara den lilla vid gymet. Exakt hur liten (och proppfull med barn) blir den? Finns det möjlighet att köpa in sig på nån pool i närheten...? Sen undrar jag om det varit några fall av dengue där i närheten nu nyligen? Snart på väg och känner lite oro för allt möjligt. Har rest mycket utan barn i Asien men aldrig i Thailand. Och prioriteringarna ändras ju med två små (6 o 8)
 5. Hej! Åker för första gången med barnen till Koh Lanta nu i mars. Har aldrig varit hispig men löser så mycket just nu om flera som insjuknar på Koh Lanta i Dengue just nu. Ni som bor på Klong Dao - hur är läget nu? Vi kommer bo i lägenheterna bakom SL residence (vid skolan). Ngn som bor där nu och kan ge en liten lägesrapport?
×