Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Nallen

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Nallen

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nallen

    Bedrägeriet med Namrat Travel

    Hej hej!! Kom och tänkte på våran resa som vi bokade med detta "reseföretaget" som slutade med att en del aldrig kom med på flyget men vi kom vi halvvägs. DVS resan till Thailand enbart. Har nån fått tillbaks pengarna? Personen ifråga finns fortfarande i Sverige. Mitt krav med hjälp av Fogeden mot denne lades ner. Kan man återuppta kravet?
  2. Nallen

    Phuket till Koh Chang

    Tack för tipset men dessvärre har alla avgångarna på morgonen redan slutsålda och endast 15.10 flyget kvar. Hinner man till båten? Flyget tar 1.40 minuter...Har de propellerplan, eller? Kollade med Thaiair och landar i BKK Donmuang kl 13.00. Hinner ma om man tar den rutten,tro?
  3. Nallen

    Phuket till Koh Chang

    Tack för svaren! Ja, det verkar krångligt med de förutsättningarna som jag tittat på men att flyga till Utapao har jag inte tittat på men ska göra det innan John blund bankar på. Tackar till vidare men fler förslag mottages gärna. mvh
  4. Nallen

    Phuket till Koh Chang

    Hej alla! Tack för jag fick titta in och även bättre blivit en medlem i denna eminenta grupp. Mitt första inlägg. Jo, jag och min familj landar direkt i Phuket 12 dec. och stannar till 8 jan. Våra diskussioner har gått sisådär om våra resmål under tiden vi är där. Vi har varit i Phuket tjaaaa 8 ggr och rört oss i de trakterna dvs. Krabi, Lanta, Trang osv där det finns havsvatten och det har varit ca. 1 månad varje resa. Nu kom jag med förslaget att åka till Koh Chang och frugan var med i spelet men det verkar ta tid innan man kommer fram till ön. Flyg till BKK och vänta 5 timmar sedan flyg till Trat sedan buss till hotellet. Tidsmässigt är det tidkrävande för vi tänkte stanna ca. 5 nätter på Koh Chang. Alternativ hyra bil direkt på flygplatsen och köra till Ön. Vilka förslag och ideer har ni att komma med? Vi vill vara på Phuket när nyårssmällarna drar igång.
×