Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Zander

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Zander

  • Placering
    Nykomling
  • Födelsedag 1986-06-08

Profilinformation

  • Kön
    Male
  • Plats
    Stockholm

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag är 29, tänkte inte stanna där resten av tiden men kanske tre eller fyra nätter. Jag försöker komma på vart man annars som ensamresande kan träffa skönt folk att hänga med. Planen är att kanske hooka upp med folk först och sedan åka runt. Känns inte så kul att åka runt själv hela resan.
  2. Tack för tipsen. Jag funderar på att flyga upp till Krabi med Air Asia och sedan ta båten ut till PhiPhi. Vad jag läst så är de västra sidan av Thailand man ska hålla sig på om under den tiden på året om man vill ha mindre regn. Jag gillar att festa och vet att det är väldigt lätt att träffa folk på den Ön sen får jag se efter det vart jag åker. Förra juli var jag på Langkawi under "monsunperioden" Vi hade helt klar himmel och ca 35 grader varje dag. Skillnaden var att vattnet inte var så lugnt.
  3. Hej, Jag ska för första gången resa själv till Asien vilket kommer bli väldigt intressant och lärorikt. Jag kommer flyga direkt till Bangkok och sedan tar jag ett flyg till Kuala Lumpur för att hälsa på släkt i ca fem dagar. Efter min snabbvisit i KL har jag inga planer för de kommande 20 dagarna förutom att jag tänkt flyga upp till Thailand och kanske åka ut till någon Ö. Jag har varit i Thailand och Malaysia ett par gånger och vet hur lätt det är att träffa folk på plats men tänkte att det vore kul att höra om någon här har tänkt att åka vid samma tid
×