Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

SuperMita

Medlem
  • Innehållsantal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av SuperMita

  1. SuperMita

    Väder

    Ska till Koh Lanta till helgen. Hur är vädret? Sen blir det Kanon och avslutar med Klong Muang den fjärde veckan.
  2. SuperMita

    Stranden i Ao Nang

    Längst bort på stranden vid aporna har de grävt med maskin i sanden några dagar. Imorse vid halv 10 var de nog klara för då forsade mest troligt avloppsvatten ut i havet. Det spred sig snabbt och färgad vattnet svart längst med stranden. Vi gick hem till poolen. Några badade ändå hoppas ingen blir sjuk!
  3. SuperMita

    Stranden i Ao Nang

    Nä varken igår på hela dagen eller idag innan vi gick hem till hotellet igen. Men innan har vi sett jättemånga en liten nafsa mig i armen och det kändes lite sådär men inget blodvite!
  4. SuperMita

    Boxning i Ao Nang

    Vad säger ni? Ska man gå på thaiboxning här i Ao Nang. Har ingen kunskap om sporten men tänker att det kunde vara en upplevelse. Vad bör man tänka på? Sett reklambilarna och isåfall hoppar man väl på den dit och kollar. SuperMita
  5. SuperMita

    åka buss...hjälp

    Jag undrar oxå? Tänkte ta lokalbuss till wekeend market i Krabi. Är lokalbussen dessa bussar man stiger på där bak och har bänkar längsta långsidorna och inga fönster?
  6. SuperMita

    Tidvattentabell

    Någon som vet var jag hittar en sådan över Ao Nang. Hotellet hade inte och hittar inget på nätet. Tips?
  7. SuperMita

    Tidvattentabell

    Åh vad bra, tack!
  8. SuperMita

    Boxning i Ao Nang

    Har hört 1000-1200 baht för billigaste. Vet inte upplägget här, kanske inte värt pengarna. Pågår det många timmar?
  9. SuperMita

    Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

    Ao Nang söndagskväll kl. 21.30 har vi 28 grader på vår balkong!
  10. SuperMita

    Stränder i Karon och Kata

    Var i Kata under jul och nyår. Har inte varit där innan men upplevde inte stranden som smutsig. De hyrde ut lite stolar som en del skriver men vi gick mest ner och promenerade och badade sen upp till hotellet igen. Några ggr var vi på matmarknaden längst ner i hörnet för en dricka och lite skugga, kul att se all kommers där. I motsatt sidan om marknaden i andra delen av stranden låg vårt "hak", Kata Mama. Då vårt hotell låg precis bakom så åt vi både lunch och middag där nästan dagligen. Fanns även ett bra massageställe där. På kvällarna gick vi in mot Kata och satt på något ställe för en drink. I Karon finns det ju marknad. Vi besökte Big Buddah och Wat Chalong tempel. Sen åkte vi en båttur till ön Raya/Raja. Trevlig resa. Vi åker till påsk igen men då till Ao Nang. SuperMita
  11. SuperMita

    Ao Nang

    Vi ska till Ao Nang över påsk. Vad bör vi besöka? Öar, shopping, utflykter mm. Har kollat runt här lite och varma källor verkar ju trevligt. SuperMita
  12. SuperMita

    Ao Nang

    Jaa verkligen. Stort tack.
  13. SuperMita

    Ao Nang

    Nyss hemkommen(9/1) från vår första Thailandsresa till Phuket. Hittade en prissänkt resa till Krabi och Ao Nang så nu åker vi igen till påsk Precis som första resan känner vi inte till resmålet men hoppas att det blir bra. Kanske någon som bott på Hotel AoNang Sunset?
  14. SuperMita

    Dengue Koh Lanta

    Usch vad trist att råka ut för detta. Var i Kata över jul och nyår och fick väl något bett men använde inget myggmedel. Ska till Ao Nang nu över påsk. Ska man smörja in sig i förebyggande syfte tro, och isåfall när på dagen. Funkar det ihopa med solskydd och i vilken ordning ska det strykas på? Är det större risk i Ao Nang än Kata eller är det mera på öarna som det sprids? SuperMita
  15. SuperMita

    Papperskorgar

    Befinner oss första ggr i Thailand - Kata. Är det bara jag som saknar offentliga papperskorgar ute på gator och stränder. Lustigt med tanke på all turism och det borde ju ge fler jobb.
  16. SuperMita

    Ao Nang

    Är det inget bra att bada i Ao Nang? Är det dåligt vatten eller varför säger alla att man ska åka ut till öarna?
  17. SuperMita

    Ao Nang

    Tack ska ni ha för svaren. Låter som det kan bli bra här oxå!
  18. SuperMita

    Klippa håret

    Vet att jag sökte på detta innan vi reste. Nu kan jag berätta att jag klippt mig på The nailbar i Kata. Precis vid Kata Sun Beach Hotel. Det var en tjej som pratade lite engelska och använde sax! Jag har kort hår men ändå med finess men jag blev mycket nöjd. 300 bath.
  19. SuperMita

    Gott nytt år :)

    Gott nytt år från Kata!
  20. SuperMita

    Julbord i Ban phe

    Hänger på din tråd om jul! Någon som vet om det finns något julmatsaktigt i Kata?
  21. SuperMita

    Uttag

    Någon som vet hur stor avgiften är för att ta ut pengar i Thailand? Hörde att man ska betala både till sin bank och någon avgift för att man tar ut i Thailand, alltså 2 ggr. Stämmer det? och har ni något tips på bättre ställen än andra. SuperMita
  22. SuperMita

    Uttag

    Men om jag har vanligt Mastercard kan jag då bara ta ut i speciella automater? Är det bättre att ta ut på banker där nere? Första ggr så jag kommer inte fixa något annat kort utan tagit ut lite bath hemma till första dagen och tänker sen ta en större summa på plats.
  23. SuperMita

    Vaccin

    Behöver man mer än Twinrix i Thailand? Tänker inte utforska något på egen hand utan bara organiserat till någon ö eller till någon annan sevärd park.
  24. SuperMita

    Vaccin

    Tack ska ni ha. Har Twinrix men ska kolla upp stelkramp (tror dock jag fått en påfyllning). Ducoral började vi med till Egypten och jag har funderat på det oxå )
  25. SuperMita

    Mygg?

    Hörde av en thailändska att det är mycket mygg i Thailand. Stämmer det och vad är isåfall bästa hjälpmedlet? Ska bo i Kata. Bättre att köpa medel på plats eller ta med?
×