Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Eliasf

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Eliasf

 • Placering
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Eliasf

  Priser

  Phuket,koh Chang o Bangkok
 2. Eliasf

  Priser

  Hej någon som har lust att skriva ner lite priser som t.ex vad de kostar och äta streetfood eller resturang,vatten,dricka priser på 7eleven också och vad frukt och sånt kostar eller vad som helst:)
 3. Jag hade inte tänkt och flytta nu kanske om nått år, ja har vart i Thailand i Bangkok,koh samed o patong, jag gillar bara landet o trivs där
 4. Ska du absolut flytta till Thailand, vilket jag inte förstår att en del gör, ska du absolut inte köpa hus. Som farang får du ej äga marken, ditt hus står på. Hyr hus eller lägenhet. Och som Jimmieboy säger! Väldigt billigt i Thailand, om du håller dig ifrån turistorterna. 8000-10000 kr lever du bra på några månader. Okej tack för svaret så de är bättre att hyra en lägenhet eller rum isåfal?
 5. Hej jag undrar om man ska flytta till Thailand ska man köpa eller hyra lägenhet/hus? Och kan man klara sig på runt 8-10k i månaden? Sem har jag en del pengar på banken oxå som ja kan köpa flygbiljett för och som kan gå till huset eller lägenhet.Vad kostar det ungefär att leva i en månad utan att leva lyx?
 6. Eliasf

  Flytta till Thailand

  Hej är 16 år och trivs inte så bra här i Sverige så ja undra om nån har nåt tips tills ja fyller 18 för då hade ja tänkt flytta till Thailand men kan man jobb där då o få pengar? Och hur mycket måste man ha för att klara en månad behöver inte bo lyxigt😊
×