Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

trskial

Medlem
 • Innehållsantal

  141
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

trskial senast vann den dag 18 juli 2017

trskial hade det mest gillade innehållet!

Om trskial

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. I Pattaya har vi spöregn. Öst ner sedan imorse och fortsatt i fyra timmar. Klockan är 12.00 här nu.
 2. Pattaya. Lokal tid 07.59. +30 Se på himlen
 3. Och nu är det grått och regnigt hos dig
 4. Inget sol eller badväder idag. Gick upp vid 09.00 till poolen, låg en tio minuter och sen kom en störtskur. Gick på rummet, regnet avtog och det blev bättre, trodde vi. Upp till poolen och började regna. Nu ger vi upp och hittar istället på andra aktiviteter idag i det dåligs vädret. Tjocka gråa moln över hela Pattaya.
 5. Pattaya. Lokal tid 09.08. Mulet. + 29 Käkat frulle, nu ska lapa sol eller försöka
 6. Brorsan och jag reste förra året första veckan i Mars. Var borta 9 dagar. En kombo av Pattaya och Bangkok. Klarblå himmel varje dag Nu när frugan och jag varit nere, inte en dag med klarblå himmel. Som bäst växlande molnighet i två dagar. Annars soldis. Idag soldis hela dagen i Pattaya. Men det är skönt också med mulet en eller två dagar med denna hetta och fuktighet Toksvettas varje dag. Sen definierar alla "bra väder" olika också, det får vi inte glömma.
 7. Två dagar utan uppdatering, hör kör vi. Koh Larn Fredag 14/7 Helt ok väder faktiskt men att resa hit är ett lotteri. Soldis både i Fredag's och igår. Störtskur på kvällen ute på Koh Larn. Idag 16/7 Tillbaka i Pattaya. Lokal tid 12.05. Mulet/Soldis +33 Nu har vi räknat ut här 4/16 dagar blå himmel från morgon till kväll när vi har varit i Thailand nu. Reser hem på Fredag natt. Då har vi varit här i 20 dagar. Nästa resa är redan bokad 26/12 till 13/1 ihop med frun och min Pappa. Då hoppas vi att Thailand kan bjuda på bättre väder. Sägs ju att Bangkok/Pattaya har sin torraste period i December och Januari. En sak är då säker, medehavsklimat i Thailand, då får man nog resa hit från början på Februari till slutet på Mars. Annars får man räkna med soldis/mulet varje dag. Har testat nu att resa hit första veckan i Mars och slutet på Juni/Juli. Aldrig mer en sol och badresa till Thailand på sommaren.
 8. Pattaya. Lokal tid 07.33 Mulet +29 Efter min rapportering igår morse så fick vi kanonväder efter en två timmar. Nu är vi uppe hela 3/14 dagar med bra väder Idag ska vi till Koh Lan för att övernatta där i två nätter och bada i havet.
 9. Pattaya. Lokal tid 07.42. +27. Mulet.
 10. Det blev soldis några timmar efter mitt inlägg och herrejäklar vad solen tar Det blev 5-6 timmar vid poolen idag.
 11. Pattaya. Lokal tid 07.47. +28 Åter igen en molnig dag. Igår låg vi vid poolen i kanske två timmar innan du kom ett regn som höll i sig 3-4 timmar. Ser ut att bli hotellrummet idag med. Varit här i 12 dagar nu, 2 av dessa dagar har varit bra väder där man kunnat legat vid poolen en hel dag. Aldrig mer att vi reser på sommaren till Thailand. Förra året reste vi i slutet på Juli till Bangkok/Pattaya och då hade vi kanonväder varje dag. Regnade inte en dag. Men denna gång, riktigt skitväder. Ja, ni ser ju, utsikten från vår balkong nu på morgonen med riktning mot havet. Regn kommer.
 12. Pattaya. Lokal tid 10.47 Åska och molnigt. +29 Inatt fick vi världens åskskur. Trodde först det var ett flygplan som störtat här i Pattaya men det var bara åska och en sjuhelvetes skur.
 13. Pattaya. Lokal tid 08.28. Solen skiner från nästan blå himmel. +29
 14. Pattaya. Lokal tid 14.29. +33. Mulet sen vi klev upp 07.30.
 15. Efter andra dagen i Pattaya ser man ut som en kräfta 14.59 lokal tid. +33
×