Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

AnsoErlandsson

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About AnsoErlandsson

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. AnsoErlandsson

  Var ska vi åka i december/januari? Dina tips?

  Om vi väljer Koh Chang och det området - vad är det lämpligt att kombinera det med (förutom Bangkok). Pataya låter sådär i mina öron men det är kanske bara gamla rykten? Hur är Rayong? Mae Phim? Om man ändå är i området borde kanske Koh Samet få sig ett besök på några dagar också, kanske i början när man vill koppla ner tempot från här hemma. Tankar? Erfarenheter?
 2. AnsoErlandsson

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Vi är öppna för förslag då vi inte bokat resan än. Arlanda, Göteborg, Malmö, Köpenhamn. Billigast verkar vara från Kastrup när vi tittat runt...
 3. AnsoErlandsson

  Hur länge reste ni med barnen?

  Hur lång tid reste ni i Thailand? Förflyttade ni er mellan många platser? Vi klurar på hur länge vi ska stanna. Har aldrig rest på detta sätt med barnen förut. (Barnen kommer att vara 9, 7 och 5)
 4. AnsoErlandsson

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Tack för att ni delar med er! Vi planerar att resa när det är värsta högsäsongen (tror jag) mitten av december till en vecka in i januari. Är det någon med erfarenhet av priser då?
 5. Familj med två vuxna och barn 9,7 och 5. Vi läser om Koh Lanta, Koh Chang, Koh Samui och Koh Samet just nu. Vi vill ha lite av varje - inte bara strandliv så då går väl Samet bort? Har rest i Thailand ett par omgångar innan barnen men då tänkte vi inte mycket på vad som passar familj och inte så därför känns allt nytt. Tips och tankar när det gäller platser. Vi vill inte stanna på samma plats hela tiden. Det enda vi har klart för oss är att vi vill avsluta i Bangkok några dagar. Vi reser i mitten av december och stannar drygt 3 veckor
 6. AnsoErlandsson

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  linus2 - när på året åkte du/ni? Bokade du långt innan?
 7. AnsoErlandsson

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Hur mycket kostade din biljett till Bangkok? När reser/reste du? Hur långt innan bokade du? Flygbolag?
×