Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

EV

Medlem
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EV

 1. EV

  Bangkokbilder

  Kräftornas dag i Thailand . Varje år firas kräftornas dag i Bangkok
 2. EV

  "Vad blir det för mat ?"

  Här är en soppa som min fru gör till mig , med skaldjur och grönsaker
 3. EV

  Bangkokbilder

  Några bilder av China Town Bangkok som är en av de störste Chinatown i Värden . Den grundades i 1882 när staden grundades som hovudstad .
 4. EV

  Chaiyaphum

  Vi reser från Korat til Chaiyaphum med buss , och när vi är fremme hyr vi en Tuk Tuk som kör oss til Hotellet , här stanner vi i 3 dager .
 5. EV

  Chaiyaphum

  Min fru hade en barndomsvän som gifta sig Chaiyaphum för nästan 40 år sedan . Hon har kört buss här i staden i alla år , så min fru åker till busstationen och fråga . Min fru känner inte efternamnet hennes etter hon blei gift , Men hon kan förnamnet hennes och fråga på busstationen. Hon var slutta för ett år sedan , men nu kör hon Tuk Tuk och dei fann hennes telefonnummer . Min fru ringer och beställer en tur med Tuk Tuken Och när hom anländer presenterer min fru sig . Och det blev stor gledje och jubel av två barndomsvänner . Så min fru inbjuder henne på middag på en trevlig restaurant , for dom har så mycket å prata om .
 6. EV

  Chaiyaphum

  Här är vi till middag på grishuvud i Chaiyaphun . Dei hyr ett fint hus mitt i staden pris 4000 baht i månen . Här viser ho att hon säljer krydder på marknaden , för hennes man har låg pension och hon måste hjelpa till ekonomisk .
 7. EV

  Chaiyaphum

  Här i Chaiyaphum går vi först i ett Buddha Tempel ,här var det många människor med thailändsk musikk ocg dans . Och alla som var här hade ett grishuvud med sig som sto i värmen hela dagen . Och här var det en Thai dam som var gift med en farang som bjöd oss på grishuvud middag som min fru tackade ja till .
 8. EV

  Resa til Korat

  Resa från Bangkok til Korat med Tåg , med lite utsikt under vägen med bilder . Och några bilder från tågstationen i Korat .
 9. EV

  Resa til Korat

  Några bilder frå staden Korat , här stanna vi i 2 dager .
 10. EV

  Bangsaen

  Jag bor i en stad som heter Bangsaen och den ligger mellan Bangkok och Pattaya . Bangsaen år en semester stad för thailändare , och vi har den finaste bad strand i thailändska bukten . Stranden år 8 km lång . Och alla priser här är mycket lägre en Pattaya -
 11. EV

  Bangsaen

  Mitt goda liv som pensioner i Thailand . Här går jag och min fru ut och tar oss en öl och skaldjurs mat på en street food restaurant utan att koster for mycket . De som driver restauranten är två systrar ,den ena som ger meg en kram är den älsta , hon är 76 år och den andra är 74 år . Båda arbeter på heltid cirka 10 timmar varje dag Och när jag kommer in på restauranten får jag altid en kram
 12. EV

  Resa til Korat

  Vi var och fick oss ett Hotell i Korat , Mayflower Grande Hotel , Och en öl måste man ha innan middagen ,
 13. EV

  Bangkokbilder

  Här är hotellet vi bodde på , tvärs över broen från tågstationen , Och från rummet är det utsikt över mycker av Bangkok .
 14. EV

  Bangkokbilder

  Här är vi på Hua Lamphong Railway Station in Bangkok . Vi vill resa til Korat en tur , men först stanner vi i Bangkok i några dager . Vi hitta ett hotell 100 meter från tågstationen och gångavstand til Kina Town
 15. En resa till Hua Hin med tåg från Bangkok . Här var vi i tre dager och stannade på Hotel Wannara Här i Hua Hin var det lite faranger i gatorna att se . Och en svensk restaurang som hadde stängt , med namnet Sweden Restaurant , se foto
 16. EV

  En resa till Hua hin

  Efter en tid var vi tilbaka i Hua Hin , och min fru skulle hitta hotel til oss . Hon tänker på ekonomi hela tiden , och hitta ett hotell presis vid stranden med stor balkong . Mod Guest House . pris 500 baht per dag . Her var det stort gemensamt kök ,der du sjölv kan laga kaffi och frokost sjölv. Vi stanna i tvä dager her på hotellet . Det vaar det samma den gången i Hua Hin , lite faranger i gatorna .
 17. EV

  En resa till Hua hin

  Här var bilden på Hua Hin
 18. EV

  Bangsaen

  Salt i maten, bara norra och nordöstra regionen som inte använder salt i maten ,dei andre regioner salter maten . se foto .
 19. EV

  Bangsaen

  Lite bilder frän boxning på Bangsaen Beach
 20. EV

  Bangsaen

  Boxning på Bangsaen Beach .På bilden är det bara barn som lekar , Men det är flera matcher med Thai - farang , Det är när en farang får lite öl blir han värdensmästere , och när farangen går först i vattnet förlorer han .
 21. EV

  Bangsaen

  Här lager dei godis efter gamla thailänska recept på Bangsaen Beach . Här kan alla barn få smaka på godisen , och den är gratis
 22. EV

  Bangsaen

  Här på Bangsaen Beach är det visning av Thai Dans på stranden som många turister gillar att titta på Och när det er underhållning på stranden , då kommer det många turister til Bangsaen.
 23. EV

  Bangsaen

  Bangsaen Beach är lite annorlunda än andre strender i Thailand . Här är det alltid många meniskor i helgane .Och dei flesta är thailändare från Bangkok och några från Japan , kinesere och faranger . Allt dette skaper arbete til många tusen menniskor i Bangsaen .
 24. EV

  Thailändska kockar

  Det är stor skilnad på maten i Thailand .Här i Bangsaen har dom matfestival en gång om året , och du kan smaka på mat från heila Thailand Det är mycket god mat å smaka på, men Isaan mat gillar inte jag dom anvender för mycket Chili som jag inte gillar .
 25. EV

  Thailändska kockar

  Mange faranger klagar över att en Thai inte anvender salt i maten . Här i Chonburi anvender de både salt och pepper , men inte chili som Isaan.
×