Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

masseg

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About masseg

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. masseg

  boka utflykter?

  Tack allihopa .. vi tar oss en titt då vi kommer ner .. ska bli spännande. Ska man tänka på något speciellt när man bokar? Kan man ta vem som där nere? Tänkte på om de flesta är seriösa eller om det finns många oseriösa?
 2. masseg

  Haj dyk, vanlig dyk

  Tack snälla ni för info.. vi snorklar nog runt och blir nöjda ändå
 3. Nästa fråga. Om man inte är någon van dykare, utan bara gjort ett prova på dyk i turkiet. Finns det någon bra dykeri firma på antingen Ao Nang eller Koh Lanta som man kan få "prova på" men med lite mer upplevelse under vattnet t.ex se haj dyk? Har ingen lust att sitta i skolbänken flera dar under semestern för att ta dykcert just nu.
 4. Hur bör man boka utflykter i Ao Nang & Koh Lanta, via fritidsresor eller på plats av lokala resebyråer? Har ni något att rekommendera? Vi vill snorkla, dyka, elefanttur och se det lokala thailand. Vi åker nu på onsdag.
 5. masseg

  vädret?? orolig???

  Ååå tack gulliga ni.. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder snart... Vi har verkligen längtat efter denna semester
 6. masseg

  vädret?? orolig???

  Hej allihopa... Vi åker till ao nang och kho lanta den 7jan och blir oroliga över vädret?? Vi får bara fram molnigt och regn o åska... Kikar vi på satelliten är det jätte mycket som ligger över Thailand.... Någon som vet???
×