Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Zmulan

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Zmulan

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 1. Låter toppen med en så lång resa och självklart är det dags att börja planera redan nu. Jag har redan skrivit packningslistan klar, och vi åker om 2 månader.
 2. Zmulan

  Halloj!

  Låter bra det, alltid trevligt med mer fart på forumen. Här uppe har vi snö redan, alldeles för mycket snö i September, så nu längtar man ännu mer efter att få åka iväg. 2 månader kvar bara .
 3. Zmulan

  Halloj!

  Ni kommer säkert få en hel del sol så ni inte kommer att komma hem vita men räkna med att det kommer regna varje dag. Men oftast regnar det ju inte hela dagen utan man kan sola mellan skurarna.. Det låter ju bra det. Lite regn gör inte mig något .
 4. Zmulan

  Halloj!

  Ja vi har ju tyvärr det. Läste på nätet en massa innan vi bokade och den info vi kom fram till var att det inte var så farligt mycket regn pga att det är i slutet på regnperioden. Hmm, jaja det blir säkert kul iaf.
 5. Zmulan

  Halloj!

  Tack för ert varma välkommnande . Jo risken är nog stor att bli Thailandsfrälst, verkar som att nästan alla blir det som varit dit . Är det så illa med regnperioden i slutet av November & början av December på Samui?
 6. Zmulan

  Halloj!

  Har läst lite i forumet några veckor och kom på igår att jag inte ens var medlem ännu. Carola heter jag och i November åker jag på min allra första resa till Thailand med min pojkvän. Vi ska bo 12 dar på Samui & sen blir det 4 dagar i bkk. Har redan resfeber. Vet inte om det är så mycket aktivitet här på forumet, de flesta forumen verkar ha övergivits till förmån för facebook...
×