Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Sarakh

Medlem
 • Innehållsantal

  58
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Sarakh

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Sarakh

  Fel ordning på namnen

  Var min sambo som ringde.lite trix var det då de först sa att det inte behövdes. De fick ringa thai först.
 2. Sarakh

  Fel ordning på namnen

  Egentligen inte ens namnbyte utan bara byte på platsen av förnamnen. För en, ja 1 biljett. På kvittot står 1505 kr namnändring och övrigt 995kr. Thai hänvisar bara till resebyrån tyvärr, enligt dem ska resebyrån göra det gratis.
 3. Sarakh

  Fel ordning på namnen

  Kan berätta för intresserade att lösningen till slut blev att betala 2500 kr till supersavertravel för att ändra ordningen på namnen. Skatteverket har av någon anledning ändrat ordningen på namnen. Troligen skulle det gå på en vecka att ändra tillbaka men de lämnade inga garantier utan det kunde ta upp till två månader. Med flygbiljetter för 35 000 kr vågade vi inte chansa utan får betala de sura pengarna. Så ett tips, dubbelkolla med folkbokföringen vilken ordningen namnen står i. Vi har det gamla passet kvar och där står den "rätta" ordningen.
 4. Sarakh

  Fel ordning på namnen

  Kontaktade thai där första person sa att det inte skulle bli några problem men när hon dubbelkollar med andra person så gick det inte att ha det så. Hon hänvisade till resebyrån där de säger att det inte är några problem. Hon var inte alls tillmötesgående men lovade ta kontakt med Thai när hon fick tid.... Suck. Vet inte om vi vågar avvakta eller ska begära namnändring och köpa nytt pass. Men då har de kanske ändrat det till slut....
 5. Sarakh

  Fel ordning på namnen

  Vi ska flyga med thai air. Blir det problem om förnamnen kommer i olika ordning på biljett och pass, samtliga är med på båda.
 6. Som jag skrev är det narkotikaklassade läkemedel. Problemet är när man kontaktar thailändska myndigheter att de inte vet hur det fungerar här och de kan inte förklara mer än som står här. Tack ändå för svar. Är ritalin narkotikaklassat?
 7. Jo läkarna säger det men kollar man på ambassadens hemsida så står det andra också.
 8. Nä det är inte läkarintyget för det står under punkten innan. Varken läkaren eller apoteket eller läkemedelsverket vet vad efterfrågas. Det var därför jag frågar här.ingen som själv sökt och vet säkert?
 9. Nej inte den utan denna ska vara en annan. Ingen som vet?
 10. Önskar komma i kontakt med någon som tagit in narkotikaklassade läkemedel till Thailand med rätt intyg. Jag har kollat på ambassadens hemsida och hittat formulär jag ska fylla i och att läkaren ska skriva ett intyg men sen står det även: 1.3 Certificate issued by the competent authority of the country of departure to confirm the patient’s legal authority to carry medications for personal use. VAD är detta för intyg? Trodde först det var någon lista från apoteket men den listan de ger är ju bara på de preparat man har kvar att ta ut på, d v s mitt preparat står inte med eftersom jag redan tagit ut det. Tacksam för hjälp! Och nej, jag vill inte chansa på nåt sätt...
 11. Sarakh

  Samed villa koh samet

  Är 3 en familjebungalow? Blir säkert bra vilket som. Är nyfiken på vad det är som gör att alla verkar gilla samed villa!
 12. Sarakh

  Paragon inn i Bangkok

  Tack för bra länkar! Ingen som bott på paragon inn?
 13. Sarakh

  Samed villa koh samet

  Och det är alltså bungalows med låga rumsnummer? Jag har bett att få bungalows bort från silver sand.
 14. Sarakh

  Samed villa koh samet

  Tack leath för tipsen! Varför vill ni ej bo i det allra sista?
 15. Sarakh

  Samed villa koh samet

  Tack Evert!
×