Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

kimpaboy

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About kimpaboy

 • Rank
  Nykomling
 • Birthday 01/28/1989

Profile Information

 • Gender
  man
 • Location
  Sverige
 • Interests
  Resa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kimpaboy

  Bankomat - Phuket

  Hej. Denna fråga ställs säkert tusen gånger i olika former. Det är som sådant att jag skall till Phuket en 3e gång nu i December. Har alltid växlat hela summan hemma men sist var jag tvungen att göra ett uttag pga tatuering över budget. Då gick jag till en typiskt gul ATM med Western Union logo som bokstavligen snodde mitt kort i 10minuter. När jag stog där och vakta maskinen kom en äldre svensk farbror och undra vad jag gjorde. I samband med detta samtal spottade maskinen ut mitt kort. Farbrorn sa att man skulle undvika de gula ATM så gott det går. Och han rekommendera de lila maskinerna (Siam tror jag den hette) dels för att de var bättre kurs och säkrare. Är det någon som kan bekräfta detta, fick ett nytt bankkort av automatik när jag kom hem av Swedbank pga bedrägeriförsök.
 2. kimpaboy

  Patong (Phuket) April 2016 Nöjeskassa

  Hej. Jag hade missat hur många dagar var lite invrig, ber om ursäkt för det. Vi ska vara där i 14 dagar. Vi har räknat med att äta på lite finare ställen ett par tillfällen men samtidigt försöka testa mycket inhemskt på mindre ställen och food markets. Big Budddah, Shooting Range, ev Tiger Kingdom (moral tankar), monkey hill, gems gallery, jongcelyn, phuket aquarium, nån ö-tripp, fantasea och spa & relax. Är lite av vad vi planerat att göra.
 3. Hej. Var dags för min andra resa till Thailand, och var ett par år sedan. Tänkte höra med experterna hur pass mycket nöjeskassa man behöver nu för tiden. Resa och boende är redan betalt och klart och vi kommer på ganska centralt i Patong ca 20min promenad från Bangla Road. Vi är två personer i 30 års åldern varav ena har inte vart i Thailand tidigare. Så vi ska göra de där standard prylarna man brukar åka och se som turist, big buddha etc... Sen har vi som tanke att äta och dricka gott dagligen, är en sk nöjesresa. Tanken är just nu att vi ska ha ca 45 tusen baht var, är jag ute och cyklar med det beloppet? Vi ska vara där 14 dagar. Tack i förhand !
×