Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Honeymoon

Medlem
  • Innehållsantal

    69
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Honeymoon

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    Om sju dagar sitter jag på planet min längsta resa någonsin
  2. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    aha okej jag räkna nog fel då vi åker från Oslo som är våran närmsta flygplats till Bangkok och sen vidare till samui precis som ni, fast den 16e var i banken och beställde pengar idag för de skulle ta en vecka innan dom hade dom.. Avboka dem och ta ut pengar i automat där nere istället du tjänar på det. Ska bara ha med lite grann och ta ut resten där. Men menar du att de är så stor skillnad på kursen? För jag behövde inte betala växlingsavgift iaf.
  3. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    aha okej jag räkna nog fel då vi åker från Oslo som är våran närmsta flygplats till Bangkok och sen vidare till samui precis som ni, fast den 16e var i banken och beställde pengar idag för de skulle ta en vecka innan dom hade dom..
  4. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    reser du också den 16e? Varifrån då och vart är de du ska?
  5. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    Om 15 dagar gifter jag mig och bara 1,5 dygn efter det sitter vi på flyget till Thailand :)Sen har jag 2 utomlandsresor till i höst! =)
  6. Honeymoon

    Vår resa 2014.

    Vilken fin berättelse med många fina bilder, låter som ni hade det bra om man bortser från operationen då. De var precis de som hände mig i Spanien (som jag svara dig om i en annan tråd) fick Utomkvedshavandeskap i vecka 15 och fick också opereras på ett sjukhus där dom inte kunde engelska. Så jag förstår verkligen hur ni haft de Men tur som sagt att ni hade försäkring och gött att slippa alla köer och bli uppgraderad kan jag tänka mig! Hoppas de går bättre för er nästa gång.. Vart är de ni köpt hus? I Norge?
  7. Honeymoon

    Barnfavoriter, Dora the explorer, Hello Kitty mm..

    Okej tack så jättemycket för alla svar Och extra tack till chryzalis som kollade i en butik åt mig =) Jag får helt enkelt kika när jag är där och hoppas jag stöter på något med Dora Men hur är de nu med prutningen? Ska man börja ungefär på 1/3 del av priset för att sedan mötas ungefär halvvägs eller hur brukar ni göra?
  8. Honeymoon

    Barnfavoriter, Dora the explorer, Hello Kitty mm..

    Vad snällt av dig att erbjuda dig att springa inom en affär för att kolla men de behöver du verkligen inte göra bara för min skull Men om du råkar se något med Dora så får du gärna säga till Tänkte mest ifall någon visste men då verkar de inte som de är något direkt större utbud där än här iaf..
  9. Honeymoon

    Barnfavoriter, Dora the explorer, Hello Kitty mm..

    Hade heller ingen koll på vem Dora var förens stora dottern förälskade sig i henne I sverige finns de knappt något med Dora på utan jag beställer de mesta från usa eller kina så därför fundera jag främst på hur utbudet är av Dora saker.. Hello Kitty antog jag att de fanns massvis av och de verkade jag ju ha rätt i iaf
  10. Är så himla nyfiken över hur utbudet är till små barn i Thailand Antar att Hello Kitty som är så känd finns överallt i överflöd men hur är de med Dora Utforskaren? Någon som vet om hon är känd där och finns med både på kläder och leksaker??
  11. Honeymoon

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    Thailand om 56 dagar (juni) + Barcelona om 151 dagar (september) + Birmingham om 200 dagar (november) + Kroatien eller Egyptien om 17 månader Längtar mest till första och sista resan )
  12. Honeymoon

    Flight råd och tips?

    Vi ska åka med norwegian till Thailand om mindre än två månader och de är direktflyg som bara tar 10.45 timmar dit och en timma längre på hemvägen. Våra biljetter hamna på 5000 per person med extra bagage. Bokat säte och två måltider . Dessa bolag som tar mellan 17-30 timmar skrämmer mig. Har rest flera gånger med dom inom förra och aldrig haft problem med dom. Har kollat på deras priser i några månader för vårat datum och då ändrade inte priset sig något märkbart iaf men tycker de var ett bra pris ändå.
  13. bor du också i Värmland? Bor inte så långt från Karlstad
  14. Att jag fått veta att jag vunnit en resa till Barcelona och därmed kommer göra 3 utomlandsresor i loppet av bara 6 månader )) Och därimellan ska jag gifta mig också så detta halvåret kommer nog gå väldigt fort och bli galet roligt
  15. Usch vad tråkigt!! Tur de löste sig och att ni hade försäkring. Mår du bättre nu då? Jag var också med om en sjukhusvistelse med operation för 10 år sen när jag var i spanien. De ville t.o.m flyga hem mig i ambulanshelikopter till sverige (försäkringen skulle stå för allt). Men jag valde att fortsätta i spanien ändå de få dagarna som var kvar De jobbigaste där tyckte jag var att de knappt var någon som kunde engelska och jag fick slå upp i en svensk-spansk ordbok först ringa och visa för hon som låg i samma rum som mig och sen slå upp ordet mamma så förstod de att jag ville ringa iaf... Som du sa så är försäkring jätteviktigt. Vill inte veta vad de hade kostat annars för som du säger så vet man aldrig när de inträffar något..
×