Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

christery

Medlem
 • Content Count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

About christery

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. christery

  Resekassa

  Hur lyckas du med det... jag kan i alla fall leva lite billigare än så. En nolla för mycket?
 2. christery

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Taxin hämtar mig om runt 25 timmar, kanske borde packa nåt. Tandorste borde vara bra, och sen funderar jag på var passet är. Men det brukar lösa sig... det ligger nånstans.
 3. christery

  "Vad blir det för mat ?"

  Kyckling igen, tror jag äter det 4-5ggr/vecka. Det är bara för att hämnas då dom dom jävlarna väcker mig i Thailand. Tja, sen är det inte vidare dumt med kyckling heller. Går att göra mycket kul med den och lite kryddor från Thailand och Kambodja samt en påse ris som jag råkade få med mig.
 4. christery

  Kungen av Thailand

  1 månad? skulle trott/gissat ett år men kanske inte torrlagt ändå. Han är älskad och övertrumfas enbart av Buddha har jag fått för mig. Jag däremot hamnar aningen ovanför jycken och i nivå med mikrovågsugnen ungefär. 1 månad låter väldigt kort tid.
 5. christery

  Kungen av Thailand

  Han får inte dö. Men lite mer realistiskt så tror jag att en del av skälet till att militären behåller makten är just vad som kommer att hända när den älskade regenten går bort. Verkar vara älskad av alla, men prinsen... tja... hamnar inte lika högt upp. Tjocka prinsessan har jag fått för mig skulle vinna om dom fick rösta - men det gör man inte med arvsrätt så det blir prinsen tror jag. Hoppas dock inte att kan kolar när jag är nere, det lär bli lite märkligt då.
 6. christery

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Om ett par veckor (kanske mindre) och sen har jag 5 månader där, inte helt fel. Kommer tillbaks nångång i början på mars om jag nu kommer ihåg rätt.
 7. christery

  knäppskallarnas julafton börjar i dag

  Tänker du på 1000 bananer som firar eller högtidshåller dom döda liksom vårt allhelgona så var det ju ganska plumpt. Men den trodde jag bara fanns i nordöstra Isaan och möjligtvis i delar av Kambodja.
 8. Hyra en MC går ju an, men vi som är lite yngre än födda -56 eller nåt har inte MC-kort heller automagiskt. Och hur försäkringen fungerar då vet jag inte - jag tänker inte köra i Thailand utan rätt kort, dvs ta ett MC-kort där i så fall. Songthaew funkar ju så smidigt så jag har inte ens funderat på det mer än lite.
 9. christery

  Vart är ni på väg?

  Inte planerat, men buss 389 eller vad det nu var för nummer till pattis, sen blir det iväg mot kanchanaburi och upp till isaan. En sväng till Kambodja för visumets skull blir det åxå. Skulle vilja dra på en upptäcktsfärd till nånstans, men jag har inte riktigt beslutat nåt. Kanske till buriram när jag är i isaan i alla fall - dit har jag inte förvirrat mig än.
 10. christery

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  19 om nu Excel kan räkna. Fast det blir lite lurigt då jag passerat midnatt. Kan kännas som 20 i alla fall. Skulle kunna räkna själv men jag har bara 20 fingrar så det går inte
 11. christery

  tips på sista minuten sida önskas

  finns väl en som heter sistaminuten och reseguiden har ju åxå en sån, men jag har inte kikat närmare på om det blir charter då - men jag antar det av nån skum anledning.
 12. Jäkla banker, Swedbank lämnar inte ut ett e-kort, Nordea kräver PUK-kod för att släppa in mig med dosa och nu skulle jag testa ICA-kortet. ICA vill ha en dosa åxå, var jag har den vet jag inte. Skype gick att fylla på med paypal och allt annat verkar fungera förutom en sak: att boka en flygtaxi, men boka flygbiljetterna med (b)anköverföring var inga problem. Jä'la banker... Ska kolla om jag kan betala med Swedbankkortet, annars åker jag buss istället. edit: Jaha, dom tog inte maestrokortet...
 13. Jag sa inte att jag har behandling (medicin) för högt blodtryck och vi får väl se vad som händer om jag får en stroke. Med tabletterna så är ju blodtrycket normalt.
 14. christery

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Excel säger 26 dagar, fan vet... den brukar ha rätt.
 15. christery

  Vart är ni på väg?

  Jag bokade just, och jag har en lite blekare agenda - thailand, kambodja och thailand igen. Inget planerat liksom, Jomtien blir första stoppet men sen får jag se.
×