Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sungam

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sungam

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. sungam

  Utgå från Ao nang, men sen då?

  Den givna följdfrågan är då vilka alternativ du rekommenderar Hasse? Alternativ i närheten då alltså.
 2. sungam

  Utgå från Ao nang, men sen då?

  Har du några tips på boende i Ao Nang sen er förra resa.
 3. Vi är 4, 2+2, så lite dyrare än tänkt blir det. Max 1500 per natt men gärna några hundringar billigare. Flyger med Air China. Jag får inte roligt kläm på Ao Nang, är det en strand eller samlingsnamn på området?
 4. Efter kollat runt lite verkar Ao Nang hetaste spåret. Någon som har boendetips runt Ao Nang? Sugen på bungalow på stranden. Hur tar man sig enklast från Phuket till Ao Nang? Kan man göra det på natten, vin landar vid midnatt?
 5. sungam

  Air China arn-pek-hkt

  I texten står det som ett steg "claim luggage" måste man alltså hämta ut bagaget under sin transit om man väljer lämna flygplatsen?
 6. sungam

  Air China arn-pek-hkt

  Jag tolkar ditt svar som att ni inte åkte in mot Peking? Blev ni avrådda? Hur var det med bagaget, checkades det in hela vägen?
 7. I början av januari, 7-19, spenderar vi 13 dagar runt Phuket (flyger till och från), men vi undviker gärna Phuket. Jag tar gärna emot tips på hur ni lagt upp resan. Den 16:e ska vi vara på Phi Phi för bröllop, annars är vi öppna för vad som.
 8. sungam

  Air China arn-pek-hkt

  Har bokat flyg med Air China i början av januari 2016, Arlanda - Phuket via Peking. Någon som har nyare erfarenheter av bolaget? Hittar massa gammalt där mycket handlar om gamla plan och utebliven sprit. För mig bestämde priset, 16.000:- för 2+2. # Bagage, checkas det in hela vägen? Air China hela vägen. # Vi har 9 timmar i Peking. Någon som har en liten resguide för en tripp in till "stan"? # Andra bra tips?
 9. sungam

  Resa efter nyår, vilket resmål?

  Ni som rest i det område innan under denna tid, kan det vara svårt att boka hotell på plats? Är nere 5-19 jan. Tänkte bara boka första natten på Phuket, sen ta resten på öarna ( inte Phuket)
 10. sungam

  Oktober-november

  Vi åkte till Phuket förra året, typ 22 okt-4 nov. Hade perfekt väder! Regn en dag och en del skurar på nätterna. Vi var inte hindrade av vädret någon gång. Kanske hade vi tur
 11. sungam

  Thailand höstlov 2014

  Tänkta kolla med er erfarna ;-) Förra året flög vi med Emirates, Stockholm - Phuket via Bangkok över Novemberlovet och betalade ca 17.000:- för oss fyra i familjen(2+2 6&9år) Denna resa bokade vi i augusti. Tror ni det kommer liknande erbjudande under sommaren? Vad jag minns var det inte bara Emirates som erbjöd liknande priser då. Idag kostar samma resa runt 22.000:- Skall man lagra is i magen?
 12. sungam

  tips Dubai

  Svar på egen fråga: vi checkade in bagaget hela vägen, från Stockholm till Phuket och vice versa. Bangkok Airways har en lounge i Bangkok som vi kunde nyttja. Ingen lyx men bättre än vänthallens bänkar.
 13. sungam

  Koh Lak eller Bang Tao? Barnfamilj

  Vi kom hem från Bangtao i förra veckan. Tycker inte det var någon större kommers runt hotellet. Visst var det folk på stranden men på kvällarna var det lugnt, nästan lite för lugnt. Nu skall det dock nämnas att det var lågsäsong när vi var där. Annars var vi mycket nöjda med hotellet. Fina pooler, bra mat men lite dyrare än andra ställen, men fortfarande billigt för en svensk. Har ni inte bokat ännu? Skippa annars Ving. Vi bokade allt själv och sparade ca 16.000:- mot vårt resesällskap som bokade med Ving.
 14. sungam

  Phi Phi tips

  Sitter just nu på Dubai Airport och väntar på flyget vidare mot Thailand, så där kul ;-/ Tur det finns WiFi! Vi kommer åka till Phi Phi tre dagar nu i veckan. Vill ha lite tips om vart man skall åka. Har nästan bestämt mig för Long Beach då jag bodde där sist, för 13 år sedan. Hur är snorklingen från stranden/stränderna runt Long Beach? Har med en 5 och en 8 åring så den måste vara lättillgänglig. Om det blir kass väder, vad gör man på runt Phi Phi då? Long- Tail till någon annan ö kanske?
 15. sungam

  tips Dubai

  Snart lyfter vi! På tisdag lyfter Emirates med oss ombord, dubai-bkk-phuket. Vi åker med två kids, 5&8. Någon som har lite erfarenhet av barn och samma rutt? Några stalltips för stoppet i Dubai, 5 timmar kväll/natt? Sen undrar jag över bagaget, någon som rest rutten och kan svara på om man kan checka in bagaget på Arlanda och hämta i Phuket? Ringde Emirates och visste inte, hmm.. Visst är det så att lounge ingår i Bangkok? Är den något bra?
×