Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Bellan

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Bellan

 • Placering
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Bellan

  Avresa december!

  Nästan samma som oss. 21 dec- 8 jan. Koh samet- koh Chang-Bangkok. Blir toppen!
 2. Bellan

  hundrädd på kb resort/ Koh chang?

  Tack för svar! Ska nog våga mig dit
 3. Hej Har bokat boende på kb resort som verkar vara ett mysigt ställe. Har dock läst att det är mycket hundar som går runt. Har en son som är hundrädd och funderar nu på om stället inte passar oss. Går det att undvika/ignorera hundarna eller kommer de fram och nosar på en eller skäller på en? Hur mycket hundar rör det sig om? Har någon varit där och har erfarenhet av detta är jag tacksam för svar!
 4. Bellan

  Resa över jul & nyår

  Det är med turkish airlines. Bokade i januari, såg plötsligt att det bara kostade 30 000 kr, men när jag bokade en timme senare så kostade det 32000. Gäller att slå till på en gång tydligen... Vi ska bo 7 nätter på Kai Bae och 3 nätter på White sand.
 5. Hej Har bokat resa över jul & nyår, längtar!! Hittade biljett Gbg-Bangkok 21 dec-8 jan, 2 vuxna och 3 barn 4-10 år för 32000, känns som ett bra pris eller?! Tiderna var helt ok, inga långa väntetider. Ska vara 5 nätter på Samet, 10 nätter på Koh Chang och 2 nätter i Bangkok. Vad tror ni om upplägget?
 6. Bellan

  Ska vi be banken stoppa betalningen?

  Hej Jag har också bokat och betalat boende på samed cabana resort över julen 2013. Har använt mig av mailkommunikation till mailadress reservation@samedcabana.com och det har fungerat bra. Men när man läser detta blir man ju lite nervös... Mailadressen jag använt återfinns på hemsidan samedcabana.com. Tror ni man kan lita på att man kommer att ha ett rum?!
×