Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mustikka

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About mustikka

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. mustikka

  PANIK vädret i koh samui

  Så det är inte åskaväder varje dag?. Fick ju lite panik när jag inte såg någon sol alls på väderrapporten. Blev då ganska små lurad när jag trodde det var så kallad högsäsong. Självklart förväntade jag mig lite regn någon timma lr så men att det ska vara varje dag varje sekund trodde jag inte. Hoppas verkligen väderprognosen har fel. För vi kan inte avboka biljetterna.
 2. mustikka

  PANIK vädret i koh samui

  Hmm står överallt på hotell och koh samui sidor att det är högsäsong då. Ska man till Thailand under sommaren så ska man till koh samui. Så förstod jag när bådr resebolag och forum sagt samma. Men nu börjar jag stark tvivla på det. Det ser ju ut som storm inte vill man ju åka dir nu inte. Tror knappast jag kan avboka heller.
 3. Många pratar om samui men ser på väderrapporter att det åskar typ i 10 dagar o det är bara mörka moln och regn nu. Funderar allvarligt på att avboka mina biljetter. Vill inte ha en åskig ocj regnig första smekmånad
 4. mustikka

  PANIK vädret i koh samui

  Börjar få panik. Vi fick reda på att det är högsäsong i juöi augusti. Vi åker den 29e juli och får nu se väderprognosen det är typ regn regn regn med åska i 13 dagar i streck. EN DAG SOL med moln typ. Hur är vädret där egentligen? Vi ska på smekmånad och jag vill avboka. Är jag nojig nu? Började nästan gråta och bråka med min fästman. Är någon där nu?
 5. Jo vi vill ju gärna explora lite och inte bara se en del av ön. P&P var ganska ok. Rummen såg inte så mysiga ut, vi är på vår första smekmånad men hotellet ligger väldigt centralt som du nämnt innan och stort plus att stranden är så nära. ska ha den i tankarna. Tack har du flera tips så välkomnas det varmt
 6. Oj kan den verkligen vara så dålig. Usch det här var fan jobbigt när man vill både ha det fint och billigt. Verkar ju omöjligt att hitta på egen hand. Förstår varför vissa bokar via resebyrå. Tack för tipset får leta på. Har du hotell tipps så är det bara att hojta till här
 7. Under 500 hade vi tänkt =) Fick ett superbra erbjudande 7 dagar för 1750 kr totalt på baan hin sai chaweng noi resort. Hoteller är i vår prisklass annars också men man har läst både riktigt hemska och bra rescensioner om stället. Känner ni till stället?
 8. mustikka

  Ha, ha, vilket skämt !

  Jag brukar också kolla på momondo.se och norwegian är ofta billigast MEN sen tillkommer mat bagage osv osv. Vi tänkte åka med Sas, dem hade direktflyg. Men har hört så mycket om turskish airlines och quatar. Dem är visserligen billigare än sas men dem är ju inga direktflyg. Vad är det som får en att vilja åka med dem och förlora en hel dag?? Vissa säger att quatar airways är ett 5* flygbolag men om man har en flygning och mellanlandning på 27 timmar totalt jämfört med 10 timmar direkt till bangkok så förstår jag inte varför man väljer den längre vägen? Vi ska bo i bangkok en natt och sen vidare till Koh samui =D Vart ska man bo i Bangkok nära till att kunna vandra lite och vara nära flygplatsen. Tänkte flyga med airasia till koh samui dagen efter vi landat.
 9. Hej. Hittade ett bra erbjudande för hotellet Baan Hin Sai Chaweng Noi Boutique Resort. Men det finna massa dåliga recensioner och det finns bra, man blir ju bara förvirrad. Är det ett ställe för ett student par som är på honeymoon? Priset är självklart viktigt då vi båda studerar men man vill ju ha det där extra också, stället ser fint ut, Vi har tittat på två hotell till Tropical Garden Lounge Hotel och NovaSamui Resort Koh Samui Så min fråga är vart ska man bo? vill inte bo på alla utan vi vill kunna komma tillbaka till ett hotell man trivs med. Ön har vi tre veckor på oss att åka runt och se på. snälla behöver verkligen hjälp, börjar bli smått galen när jag inte vet vilket ställe som är värt att bo på.
×