Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

repofix

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About repofix

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. repofix

  immigration var ???

  passkontrollen menade jag i bangkok eller phuket ?? transfer ??
 2. reser inrikes sas till arlanda sedan thaiair till bangkok byte plan till phuket. hemresa i omvänd ordning. var ska vi besöka immmigration på ditvägen respektive hemvägen ????? vår förhoppning är att bagaget går direkt från avreseflygplatsen till arlanda och till phuket. utan att vi behöver ta ut bagaget på arlanda
 3. vad kostar taxi för 3 vuxna från flygplatsen till bangtao beach arinara hotel. även pris för taxi från bangtao beach in till phuket town var ska man stanna där ??
 4. undrar vad taxi kostar för 3 vuxna från flyget till arinara beach hotel bangtao.
 5. önskar hjälp med restider bkk-pattaya, pattaya-trat, trat-ko mak. samt priser på dessa resor taxi alt buss även hur lång tid dessa resor tar samt varifrån båtarna åker är koh mak värt att resa till hur är stränderna där? tack på förhand !!
 6. Söker bra hotell med frukost och pool nära wat poh i bangkok Någon som har erfarenhet och tips!! Tack på förhand.
 7. Vad kostar det att åka taxi 2 km i bangkok? Vilka taxibolag ska man välja? Vad ska man akta sig för? Är det skilnad i pris om man vill ha en kombi. Pris från flygplatsen till centrum vad ska man betala?
 8. Önskar tips om bra hotell med frukost o pool nära wat poh i bangkok
 9. Har tänkt gå en ansiktsmassage kurs någonstans i bangkok Men behöver hjälp att välja var? någon som kan tipsa om en bra Skola eller kurs 1 vecka hade jag tänkt mig. Även en matlagningskurs på 1 dag eller några. Förslag mottages tacksamt om någon gått kurser och kan rekommendera Dessa Kostnad för kurserna? Tack på förhand!
 10. Hur går det till när man betalar overstay när sker det och var? Måste man ställa sig i någon kö igen eller? Hur mycket extra tid behövs för att göra detta Tack för snabba svar Vi har haft det underbart i Serene Sands helth resort pattaya.
 11. Tips på vad man kan köpa hem för olika saker att använda vid matlagning Köksredskap som är prisvärda och kanske några roliga julklappar till Vänner som är intresserade av matlagning. Var kan man hitta detta i pattaya? Tack på förhand. Mycket bra forum med många duktiga medlemmar som har snabba svar på detmesta. :Archie_07:
 12. repofix

  svullna fötter och ben

  Stödstrumpor som ger kompression fungerar bra. Jobbigt med strumpor i värmen samt när man badar tänkte på någon produkt Från apoteket eller affär.?
 13. Vad finns att köpa som motverkar svullna fötter och ben Tacksam för tips och namn på produkter.
 14. Var kan man köpa vätskeersättning och vad heter den på thai Finns det många olika vilken är bäst?
×