Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Delphoria

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Delphoria

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Tack snälla för alla svar!
  2. Jag har frågat och dubbelkollat med Amex. De säger att eftersom 'sjukdomen' är känd/existerar innan resan så ersätts inte vårdbehov.. Har frågat trygghansas kundtjänst nu (vi har hem o villaförsäkring), men inget svar än. Dottern har aldrig behövt vård pga allergin. Men utredning är gjord o mediciner utskrivna... om det nu räknas som att man sökt vård?
  3. Hej, Vi reser med vår nötallergiska 4-åring om några veckor och har förstått att vår reseförsäkring inte täcker i det fall att hon skulle behöva läkarvård för allergisk reaktion. Detta pga av att försäkringen har undantag för "redan känd sjukdom". Har försäkring via American Express. Är det någon här som känner till en reseförsäkring som täcker i detta fall? Tacksam för svar!
  4. Hej, Vi ska till Thailand med vår 4-åring som är nötallergiker (cashew, valnöt, jordnöt pistage mm). Vi har sprutor och medicin med såklart, och kommer såklart välja det vi tror är "säker" mat. Men, om vi t ex beställer pannkakor, finns det risk att dessa steks i någon slags nötolja? Och pommes frites, brukar dessa friteras i nötolja?? Vi kommer att bo vid Karon beach på Phuket. Tacksam för svar!
×