Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bkk

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About bkk

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Är drygt 30. Har varit i Thailand många gånger de senaste 11 åren. Flera gånger i månader i sträck. Jag känner mig trygg där, så därför kan jag tänka mig bo där en längre tid.
 2. Jag planerar att lämna allt här hemma och dra till Thailand på obestämd tid. Jag kommer ha 500.000SEK med mig och undrar hur jag på bästa sätt kan förvalta dessa pengar så jag håller mig på en stabil nivå. Att gå +/- 0 är helt okej. Vad ska jag göra för att hålla mig flytande? Saker som jag inte vill göra är: Starta e-handel, exportfirma eller annan datorbaserad verksamhet, då jag inte kan nånting om det och har inte driv att lära mig det heller. Starta bar/restaurang, då jag hört att det med största sannolikhet aldrig funkar bra. Saker som jag är öppen för: Delägare/investerare i hotell/hostel. Jobba med nåt halvslappt, typ på hotell eller nåt liknande. Skaffa thaifru och starta familj och investera i hennes verksamhet på plats. Inget giftemål för att hon ska kunna komma till Sverige. Vad har man störst chans att lyckas med? Helst vill jag vara på nån schysst ö. Inte uppe i djungeln i norra Thailand eller i Bangkok nån längre period. Så, hjälp mig komma på nåt sätt att starta upp ett nytt liv med 500.000SEK.
 3. Jag har köpt en olåst, ny, billig mobil just för att köpa Holiday Phone och kunna ringa hem från Thailand, inte surfa och bli nådd från Sverige. Vad kostar det för dom i Sverige att ta emot samtal från mig i Thailand? Jag har ju inget abonnemang på min nya mobil. Jag vill inte vidarekoppla till mitt vanliga mobilnummer, eller är det nåt man måste? Hur som helst vill jag bara veta hur mycket det kostar för folk att svara när jag ringer till deras mobiler, så de inte får räkningar på tusentals kronor när jag kommer hem, bara för jag missuppfattat nåt.
×