Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Trat

Medlem
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trat

  1. Har haft i tankarna en stund att flytta en del av min företagsverksamhet (kundservice) till Thailand, har rest en del i Thailand förut. Har googlat runt en del om detta och läst att man kan bara äga 49% och resten 51% thai. Tänkte isåfall om jag startar bolaget med min man och jag jobbar där själv och anställer en från sverige i kundservicen, måste jag då anställa 2 eller 3 thailändare som jag måste betala lön åt, och måste dom jobba på riktigt där då`också? Eller måste jag alls ha nån thailändare anställda? Och om vi är 2 utlänningar som äger 49% visst måste man då ha 2 thailändare som äger 51%. Finns en del fler frågor, men tänkte börja såhär
  2. Hotellet är jättefint.. tog via Fritidsresor. Blev ungefär 1300€ billigare. När vi åker mitt i veckan Har kollat tripadvisor lite, har fått den bilden att det är tråkigt å dyrt där. Ska bli kul att se hur det är där egentligen.
  3. Har bokat 2 veckor i januari med min sambo på JW marriott khao lak. Har nån varit på JW? Är vattnet och stranden, hotellet OK? Är lite orolig att det är för lugnt där, hade tänkt hyra moppe och åka runt lite, Khao lak centrum m.m. Hade även tänkt ta dykcert. Vart ska man vända sej isåfall? Finns det något bra snorklingställe nära hotellet? Har hittat väldigt lite foruminfo om hotellet, har nån varit där??
×