Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Lagun

Medlem
  • Innehållsantal

    206
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Lagun

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Lagun

    Qatar airways

    Thank You! Ha en trevlig resa!
  2. Lagun

    Qatar airways

    Hittar inte denna infor trots idogt sökande och surfande även på Qatars egen hemsida. Jag checkar in online. När måste jag då senast vara vid baggage drop? Det står att check-in stänger 1 timme innan, men det är ju inte riktigt samma sak. tacksam för hjälp.
  3. Lagun

    Bagage på emirates

    Deleted, helt fel forum....
  4. Kvarstår detta så kommer forumet gå en ond, bråd död till mötes. Många, mig inkluderad, kommer att överge det då det är så svårnavigerat nu. Har tills vidare bara tagit bort Thailandforum som startsida, låter admin få en chans att åtgärda.
  5. Lagun

    Tips på resturang i Sthlm

    Vi går alltid till Griffins Steakhouse när vi är i huvudstaden. Inte billigt men prisvärt. Föreslår grillkorv med bröd till förrätt, den är oslagbar.
  6. Att jag inte är bakfull trots alkoholintag igår. Det går tydligen att lära gamla hundar att sitta. ...
  7. Lagun

    Praktiska råd😊

    Om man påstår att Pattaya enbart är sexindustrin så har man antingen inte varit där själv eller annars heter man Stevie Wonder. I Pattaya kan man göra allt utom att åka skidor. Just mångfalden gör att jag åker till Pattaya, jag kan avgöra från dag till dag vad jag vill roa mig med utan att behöva upprepa mig. Pattaya blir vad man gör det till.
  8. Lagun

    Vad gör du idag....?

    Nu har jag legat i soffan i två dygn med småskadad fot. Nu när jag kan stödja på den ska jag äntligen åka och träffa mina vänner, och klappa och snosa på dom. Hästarna...
  9. Lagun

    Praktiska råd😊

    Hur menar du då? Dom flesta kondomerna som säljs i Sverige är ju tillverkade i Thailand. Storleksmässigt lär de vara underdimensionerade jämfört med de svenska kondomerna.
  10. Lagun

    Praktiska råd😊

    Ha ha..... Du är bra rolig. Det finns väl inga gamla gubbar, som åker till Thailand för att ha sex? Jag tror nog inte att man hittar dessa gubbar i Pattis, utan de är nog mer intresserade av det genuina Thailand! Nu är det ju så att de allra flesta friska människor är sexuellt aktiva. Vilket då även innefattar par i alla åldrar som semestrar i Thailand. Så mitt råd vänder sig till en mycket stor grupp människor.
  11. Lagun

    Praktiska råd😊

    Ta med egna kondomer. Thaipåsarna är för små och av sämre kvalitet.
  12. Det har ju under minst en veckas tid varit omöjligt för mig att komma in på Thais bokningssida. Får kanske testa en annan webläsare vid tillfälle?
  13. Hepp! Jag ska dra till Thailand i sommar, och vet ungefär hur jag ska lägga upp det. Funderar på att ta några dagar, upp till en vecka, på Koh Chang. Hur är vädret där i juli? Går det att bada? Är restauranger, barer etc öppet? Är färden över havet skakig i juli? Vad kostar det ungefärligen att ta sig från Pattaya till Koh Chang med delad transport? Tack för ordet!
  14. Att jag haft en riktigt bra påskhelg, med en bra mix av motion, avkoppling, nytta och nöje. Brukat ha lite ågren inför storhelger, så detta var ett stort steg framåt.
  15. 90! En milstolpe såtillvida att idag släpper SJ sina billiga biljetter och tåget till Arlanda är således bokat.
×