Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

CamGus

Medlem
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CamGus

 1. CamGus

  Gym på koh tao

  Jag o killen ska åka till koh tao i slutet av feb. Ska bo på sairee hut resort ca en vecka. Vet ni om det finns ett bra gym i närheten? Några andra tips på ön? Vill gärna hitta ett bra snorkelställe och bra restauranger :) Är det mycket trafik på ön eller kan man våga sig på att hyra moppe?
 2. CamGus

  Bali 2016

  Vi tyckte också Dreamland var grymt! Men glad att vara i Thailand igen Bali kan inte riktigt mäta sig..
 3. CamGus

  Bali 2016

  Tack för svar! Oj det var inte mycket man kunde få ut. Gäller att ha kort med fria uttag då.
 4. CamGus

  Bali 2016

  Någon som vet om det är bäst att växla hemma eller ta ut där nere?bättre kurs där nere?
 5. CamGus

  Koh Kood

  Vi bodde på siam beach resort för några år sen. Helt ok bungalows inget märkvärdigt men allt man behövde. Fantastisk strand,trevlig personal och jättegod mat i restaurangen.
 6. CamGus

  Bali 2016

  Va roligt! Hur ska man hinna med allt man vill göra?
 7. CamGus

  Bali 2016

  Tack för tipset om chauffören
 8. CamGus

  Bali 2016

  Vilket bra initiativ!! Vi(jag en kompis o min son 15 år)landar på Bali natten mellan 18-19 juni och åker vidare till Bangkok 5 juli. Vi har bokat 4 första nätterna på Aquarius star hotell i Kuta,rum med poolacess. I Kuta har vi mest tänkt landa lite o slappa. Sonen vill surfa Eventuellt tar vi en dagstur upp till Ubud för lite rafting. sedan är planen att åka ut till Giliöarna o vi får se hur länge vi stannar där. På Gili blir det mycket snorkling kan jag tänka mig o ev några dyk.sonen tar förmodligen Open water cert. Eventuellt blir det några nätter på Lembongan med innan vi avslutar med två nätter på Villa Kalisat i Ubud. Där har vi mest tänkt hänga på hotellet, kolla in monkey forest,risterasserna och kanske testa yoga för första gången! I Bangkok vinkar vi av kompisen som åker hem medans vi fortsätter till koh tao eller samui innan vi åker hem till Sverige 19 juli. Har någon tips på billigt bra boende på gili trawangan och/eller koh tao? Helst med ac.
 9. CamGus

  Tips var ska vi resa i Juli Månad

  röstar också på Koh Samui
 10. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  ja jag tror det är det enklast att boka på plats
 11. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  hej! vi var där för 3 år sen o då betalade vi 500 eller 550bath/natt. då var det enklaste bungalowen med fläkt,det fanns finare med som var lite dyrare. vet tyvärr inte priset. de har facebooksida,kolla om du kan få svar där. restaurangen är jättemysig,så även om du inte väljer att bo där så tycker jag ni ska ta en middag där
 12. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  jag rekommenderar Kaibe beach o Porns bungalow. ligger precis på stranden o jättemysig tillhörande restaurang.
 13. CamGus

  alkohol vid mellanlandning

  hej! detta gäller inte thailand,men men,tänkte att ni här inne har så bra koll så frågar ändå vi ska flyga gbg-istanbul,istanbul-jakarta och slutligen jakarta-bali. Om vi köper alkohol i taxfree antingen i gbg eller istanbul,får man ta med det ombord på planet?
 14. CamGus

  alkohol vid mellanlandning

  tack för svar det sägs ju att man ska akta sig för alkohol på Bali,men det hade varit gott att ha en flaska på hotellet o kunna blanda ihop nåt gott. vi får väl köpa hemma o lägga i det incheckade bagaget
 15. CamGus

  När bör man boka sommarresa?

  Det är på riktigt. jag betalade 3800:- för Got-Bali Bkk-got. kanooon
 16. hej! här planeras det i god tid sommaren 2016 tänkte jag ta med sonen(då 15)till följande ställen. börjar med flyg Göteborg-Bangkok sen blir det följande: Bangkok-Koh Lipe med Airasia islandtransfer vi stannar 5 nätter på Koh Lipe o bara slappar,kanske tar nåt dyk. sedan blir det vidare till Kuala Lumpur där vi stannar två nätter på nåt hyfsat lyxigt o centralt hotell. Från KL flyger vi till Bali där sonen vill surfa,jag vill även ut till Gili öarna och nån natt i Ubud. totalt hade jag tänkt 10 dagar på Bali o Gili. Efter Bali tar vi oss vidare till Koh Samui,där ska sonen träna thaiboxning en vecka minst så här stannar vi 14 dagar.kanske även ska försöka hinna med Koh Tao som vi inte hann förra gången. slutligen blir det två nätter i Bangkok innan hemresa. vad tycker ni,borde vi ta kortare eller längre tid nånstans? är det för lite med 10 dagar bali o gili?
 17. kul vi flyger från Bangkok 23.30 är det samma som er?
 18. CamGus

  Koh Maak och Koh Kood?

  Koh kood var vi på för några år sen. tyckte det var underbart! väldigt klart o fint vatten! vi bodde på Siam beach resort,i en ganska basic bungalow,men det var fräscht o funktionellt. http://www.siambeachkohkood.net/gallery.html rekommenderas verkligen,väldigt god mat i restaurangen med och trevlig personal.
 19. vi har allt funderat på både Kuala Lumpur och Singapore som mellandestination,men vi hoppar det o kör en natt eller två i Bangkok istället. det är nåt med den stan som vi bara älskar längtar redan dit.
 20. hej! vi kommer ta tre första nätterna i Kuta för sonen vill surfa. sen drar vi oss nog ut mot Giliöarna och eventuellt Lembongan. efter det blir det någon natt i Ubud innan vi flyger till Bangkok för vidare resa till Koh Samui. kommer nog köra ung halva tiden Bali o halva koh samui
 21. hej! jag tror vi kommer ta tåget Bangkok-surat thani också o då kan vi ju köpa en tur o returbiljett. det är ju skönt att ha det klart utan mellanhänder. tack för tipset!
 22. sådär nu är det bokat o klart! åker Gbg-Bali 17 juni o hem Bangkok-Göteborg 19 juli.Priset blev endast 3800:-/person! Någonstans i mitten åker vi bali-bkk o tar nån natt där innan vi åker vidare till Koh Samui. så det blev lite färre ställen än planerat från början känns bra!
 23. CamGus

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  ja blev riktigt glad! bokade i fredags o vi flyger med Turkish Airlines. vi ska ta oss från Bali till Koh Samui någon gång mitt i är tanken.
 24. CamGus

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  fyndat 17 juni flyger vi Gbg-Bali(mellanlandning istanbul och Jakarta) och 19 juli Bangkok-Göteborg(mellanlandning istanbull) för detta betalar vi endast 3800:-,tycker det va otroligt billigt.
 25. Efter lite eftertanke och era kloka råd har vi bestämt oss för o ändra resrutt håller med om att det blir ett jäkla flängande. Det blir vanlig tor Gbg-Bkk. Flyger fortast möjligt(helst utan att ta en natt i bkk) Bangkok-Bali o stannar på Bali o Giliöarna så länge det känns kul,sedan tar vi flyget tillbaka från Bali till Bangkok och därifrån flyg till Surat thani o båten över till Samui. alternativt flyg Bali-Kuala Lumpur o sedan därifrån till Surat Thani,lite beroende på flygpriser o vad vi känner för då. vägen tillbaka till Bangkok blir det förmodligen nattåg Surat Thani-Bangkok Någon som åkt tåg den sträckan?
×