Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

CamGus

Medlem
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

About CamGus

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. CamGus

  Gym på koh tao

  Jag o killen ska åka till koh tao i slutet av feb. Ska bo på sairee hut resort ca en vecka. Vet ni om det finns ett bra gym i närheten? Några andra tips på ön? Vill gärna hitta ett bra snorkelställe och bra restauranger :) Är det mycket trafik på ön eller kan man våga sig på att hyra moppe?
 2. CamGus

  Bali 2016

  Vi tyckte också Dreamland var grymt! Men glad att vara i Thailand igen Bali kan inte riktigt mäta sig..
 3. CamGus

  Bali 2016

  Tack för svar! Oj det var inte mycket man kunde få ut. Gäller att ha kort med fria uttag då.
 4. CamGus

  Bali 2016

  Någon som vet om det är bäst att växla hemma eller ta ut där nere?bättre kurs där nere?
 5. CamGus

  Koh Kood

  Vi bodde på siam beach resort för några år sen. Helt ok bungalows inget märkvärdigt men allt man behövde. Fantastisk strand,trevlig personal och jättegod mat i restaurangen.
 6. CamGus

  Bali 2016

  Va roligt! Hur ska man hinna med allt man vill göra?
 7. CamGus

  Bali 2016

  Tack för tipset om chauffören
 8. CamGus

  Bali 2016

  Vilket bra initiativ!! Vi(jag en kompis o min son 15 år)landar på Bali natten mellan 18-19 juni och åker vidare till Bangkok 5 juli. Vi har bokat 4 första nätterna på Aquarius star hotell i Kuta,rum med poolacess. I Kuta har vi mest tänkt landa lite o slappa. Sonen vill surfa Eventuellt tar vi en dagstur upp till Ubud för lite rafting. sedan är planen att åka ut till Giliöarna o vi får se hur länge vi stannar där. På Gili blir det mycket snorkling kan jag tänka mig o ev några dyk.sonen tar förmodligen Open water cert. Eventuellt blir det några nätter på Lembongan med innan vi avslutar med två nätter på Villa Kalisat i Ubud. Där har vi mest tänkt hänga på hotellet, kolla in monkey forest,risterasserna och kanske testa yoga för första gången! I Bangkok vinkar vi av kompisen som åker hem medans vi fortsätter till koh tao eller samui innan vi åker hem till Sverige 19 juli. Har någon tips på billigt bra boende på gili trawangan och/eller koh tao? Helst med ac.
 9. CamGus

  Tips var ska vi resa i Juli Månad

  röstar också på Koh Samui
 10. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  ja jag tror det är det enklast att boka på plats
 11. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  hej! vi var där för 3 år sen o då betalade vi 500 eller 550bath/natt. då var det enklaste bungalowen med fläkt,det fanns finare med som var lite dyrare. vet tyvärr inte priset. de har facebooksida,kolla om du kan få svar där. restaurangen är jättemysig,så även om du inte väljer att bo där så tycker jag ni ska ta en middag där
 12. CamGus

  Tips på bungalow Koh Chang?

  jag rekommenderar Kaibe beach o Porns bungalow. ligger precis på stranden o jättemysig tillhörande restaurang.
 13. CamGus

  alkohol vid mellanlandning

  tack för svar det sägs ju att man ska akta sig för alkohol på Bali,men det hade varit gott att ha en flaska på hotellet o kunna blanda ihop nåt gott. vi får väl köpa hemma o lägga i det incheckade bagaget
 14. CamGus

  alkohol vid mellanlandning

  hej! detta gäller inte thailand,men men,tänkte att ni här inne har så bra koll så frågar ändå vi ska flyga gbg-istanbul,istanbul-jakarta och slutligen jakarta-bali. Om vi köper alkohol i taxfree antingen i gbg eller istanbul,får man ta med det ombord på planet?
 15. CamGus

  När bör man boka sommarresa?

  Det är på riktigt. jag betalade 3800:- för Got-Bali Bkk-got. kanooon
×