Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Sharkbait

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Sharkbait

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Sharkbait

    Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

    Billiga biljettpriser med mellanlandningar. Men vad har ni fått gett för tex direktflyg över jul/nyår? Känns som om man "hänger" på låset kan man få billigare men ju närmare det blir desto dyrare blir det. Redan nu är biljetterna dyra. Sedan i februari droppar priserna avsevärt.
  2. Sharkbait

    Norwegian

    Någon som vet?
  3. Sharkbait

    Jul/nyår - Försent ute ?!

    Hej Jo, jag såg den tråden också. Då finns det väl bara 2 alt. Alt 1 Att köpa biljetter nu till en stor hög med pengar och vara säker på att man kommer iväg den tiden som man har planerat. Alt 2 Att ha is i magen och vänta och se om det kommer finnas sista minuten. Men efter som att jul och nyår ligger "rätt" i kalendern i år så finns det väl en större risk att flera kanske kommer att lämna sverige för ngt varmare. Men hur resonerar Ni som skall åka jul/nyår? Köper Ni nu och vet att Ni kommer iväg eller chansar Ni på att det finns biljetter över tex sista minuten även när jul/nyår ligger mitt i veckan?!
  4. Sharkbait

    Jul/nyår - Försent ute ?!

    Tanken var att åka iväg till underbara Thailand över jul/nyår men nu när man börjar kolla runt på biljettpriserna så börjar jag undra om man är försent ute med tanke på vad priserna ligger på!? Thai Air First and Business class 35,000kr Thai Air Premium Economy and Economy class 17,000kr Jag är nog mest intresserad utav direktflyg men kan någon övertyga med mellanlandning med kort flygtid så visst .. .
×