Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

LARS O

Medlem
 • Content Count

  1,043
 • Joined

 • Last visited

  Never

About LARS O

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kan se på Text TV att man blockerar ingångarna till myndighetsbyggnader i tolv provinser i södra Thailand. Har det spridits till Phuket, Krabi med omnejd??
 2. De började stänga av flera stora korsningar redan igår (thai-tid) klockan 17. Protestledarna med Suthep i spetsen har sagt att de INTE har för avsikt att stänga varken Suvarnabhumi eller Don Muang. Ingen kan i nuläget veta hur detta slutar. Idag blir nog något av en ödesdag. Det är bara att hålla tummarna att det inte blir riktigt våldsamt. Ja du lär väl skriva dagligen om vad som händer i BKK.
 3. Hur bli det, ska Bangkok stängas på Tisdag?? Eller struntar dom i flygplatsen??
 4. LARS O

  Hemliga Norweigan

  Bara bekymmer!!! www.aftonbladet.se/nyheter/article17561750.ab
 5. Att sånt skulle hända visste man när Migrationsverket öppnade dörrarna. Det finns inga lagliga vägar att ta sig till Sverige. Med en sådan här regeringen med Reinfeldt o Ullenhag i spetsen så uppmuntrar man kriminella flyktingssmugglare att behandla folk som dom gör.
 6. Tror inte vi behöver springa bena av oss idag för att lösa problemet som händer om 35 år.
 7. Tror faktiskt att hela Europa en vacker dag kommer att bli tvugna att ta hem jobb från låglöneländer. Men försök inte övertala mig att när vi har 400 000 som väntar på att få jobb. Så är det possitivt att ta in 100 000 nya varje år. Med allt vad det innebär i form av ökande våldtäkter, åldringsrån, misshandel, maffiaverksamhet, bedrägerier m.m.
 8. Evert! Du säger att Sverige är ett exportland. Vad tror du då händer i en lågkonjuktur när man slutar köpa från Sverige o företagen måste börja permittera folk samtidigt som vi har en oändlig hög sjuk invandring.
 9. Har själv varit byggnadsarbetare, visst tjänade vi bra. Men det jag kommer ihåg så var inte lönekostnaderna problemet. Tror att det bara var några procent. Hade regeringen haft en plan t.ex 50 000 lägenheter skulle byggas varje år, så skulle stor del av problemet vara löst. Kommer ihåg ett år, då skulle det byggas. Material, cement, markområden. I stort sett allt blev mycket dyrare. Så allt hattande kostar.
 10. Evert! Jag tror ingen är emot gårdagens invandring som hjälpt oss att bygga upp landet. Det är dagens tokinvandring med runt 100 000 pers varje år som är problemet. Hjälp oss!! Var finns jobben till alla analfabeter, bostäder, pengar, skolor, ökande sjukvård med allt allvarligare sjukdomar m.m.
 11. ja men dom andra 90,000 som blir kvar då? Slår du tärningen om vilka 10,000 som ska få komma? Humant jobb om det är några som ska få komma tycker jag den kristna minoriteten iaf dom är väl mäst utsatta där av både regering och rebeller. Man kan ju bara hoppas att USA och EU skulle vakna om man bombade flyktingläger med senapsgas
 12. Och vad vill du säga med den länken som väl redan påtalats tidigare i tråden? och det finns ju inte på världskartan att ett gäng svenskar skulle komma på att slå ned en invandrartjej på detta vedervärdiga sätt. Sant, vi svenskar gör det när ingen ser på. Som Mats Alm. Han är verkligen ett föredömme för Sverige. Att han inte fick livstid är en gåta för mig. Apropå misshandel av kvinnor, flickor så skulle jag kunna ta upp fler fall. Och då ska vi inte prata om misshandel, rån, stöld av dom gamla. Som nästan händer dagligen.
 13. LARS O

  Hockeyallsvenskan 2013-2014

  Det blev seger mot HV men varför blev det så hårt.
 14. LARS O

  Hockeyallsvenskan 2013-2014

  Matchen visas på TV4 kl. 15.50.
 15. Då kan du inte mena dom här Somalierna. www.sydsvenskan.se/sverige/ett-problem-jamforbart-med-hiv-for-sveriges-somalier/
×