Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Wonder

Medlem
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Wonder

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Wonder

  Vad blir det för dryck?

  Du har dyra dryckesvanor... jag, LaoKaow frälst skulle svimma i ditt sus&dus leverne... bjud in mig!... du betalar!.. he,he!
 2. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Du skulle ha mött mig i ett samtal... 2 av 3 samtal sålde jag. Varför, spela på känslor. Sälja damsugare från Electorux och knacka dörr.. samma sak, känslor! Ragga brudar... same, same!
 3. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Jag vet en fransk kille som har en biltvätt i centrala Bangkok... 5 thai-anställda och saken är biff!
 4. Det är inte alls säkert att man behöver läkarvård. Jag gick till läkare när jag kom till Sverige för att jag haft hög feber och ont i kroppen under ett par veckor. Provtagningar som konstaterade Dengue och en återbesökstid, that's it. Det finns de som inte klarar sig lika bra som jag utan blir inlagda på sjukhus. Jag har fått en varning från Admin. Men jag riskerar att åka ut från detta forum med att svara dig... du snackar skit! Har du Dengue så inte fa-an räcker det med någon tablett... din läkare var en obegåvad sådan och borde skrivas ut ur läkarsamfundet. Hur många sådanna här läkare finns det i Sverige?... tusentals! Kanske du hade något som liknade... men det är inte det samma som, stor skillnad! Läs på...
 5. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Sverige och Thailand är så olikt varandra och på totalt olika breddgrader. Endast den smarte kan överleva... street wise or otherwise!
 6. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Här kan jag bara hålla med även om det inte är Bonniers lexicon jag säljer. Jag förstår det, ville bara sparka på alla som gnäller om att man inte kan fixa det för sig om man vill. Jag behöver inte det just nu.. men jag har planer Tänk om alla, vad heter det nu.... oskulder kom till Thailand med ett chartrat plan åsså tog man betalt för att dom skulle se en naken brud och bli av med oskulden.... vad rik man skulle bli!! - skojar bara! Typ, Oskuld på Tallin. Man skulle nog hamna i finkan för det... bara, typ!
 7. Wonder

  Bor du i Bangkok?

  Okay... vi höres! Ha en skön afton med biran så tar vi en tur ut på staden en annan gång och kollar på bruuudar! Är int själv så snackig, bara i nödfall!
 8. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Jag vill bara säga till alla som vill leva bra i ett annat land typ Thailand... starta eget och få svenskt betalt! Du kan sälja Bonniers lexikon per telefon, nattetid. Du kan öppna ett svarstals-centrum för vilket företag som helst! Andvänd hjärnan... Var inte så neggativ... våga!.. Tänk! Hellre lyss till den sträng som brast än aldrig våga spänna sin egen båge!
 9. Blir du drabbad av Denguefeber behöver du läkarvård... inget att vänta ut, då dör du! Du behöver dropp och näringstillförsel och ev. blöjbyte. Du är så sjuk att du behöver uppsyn av andra människors hjälp! Sprid inte dynga om denna åkomma.. den är inte att leka med!
 10. Läkare idag har bara ett facit skrivet av just läkemedelsbolagen själva och inte sällan är syftet tyvärr bara att bota symptom. Socker och liknande är snarast ett gift (liksom alkohol) för kroppen och det finns faktiskt en hel del om samband mellan infektioner och detta att läsa. Jag uppfattar det du skrev som om vi är lite överens
 11. Precis vad överläkaren på infektion och tillika expert på tropiska sjukdomar sa till mig Nä skämt å sido. Min oro inför att åka tillbaka igen efter att ha haft Dengue var inte alls befogad enligt honom. Han menar att det finns egentligen inte något man kan göra för att vara helt säker. Är oturen framme så är den. Du kan smörja in dig hur mycket du vill men det finns alltid risk att fel mygga råkar sticka dig ändå. Klä dig i heltäckande men det finns alltid en liten öppning någonstans. Kosten talade han inte alls om. Typiskt dagens läkare, dom vet inte ett skvatt om kost. Tror dom får lära sig näringslära i 2 veckor undertiden dom pluggar under 8 år! It's a Shame! Allt om piller hit och dit och det kan bota... allt handlar om kosten och inga djävla piller och injektioner... totally humbugg!
 12. Wonder

  Vad jobbar ni med i Thailand?

  Min lya är ett gym och en konstverks-studio! Jag peronligen vill inte ha att göra med något som skulle göra mig till en sk. kändis. Jag utvecklas i annan riktning än om jag hade bott i sverige med nerdragna perisienner och ett så sketet svenskt humör. Kul att att se svenskar här i Thailand... dom är sig så olika från där dom kommer ifrån... säg no more! Och snart kan jag prata hyffsad thai.... Tack, pensionsmyndigheten! Arbete är till för barnfamiljer och annat pack! - Skojade bara!
 13. Wonder

  Bor du i Bangkok?

  Ja, kanske det! 15 miljoner pers. bor i staden...
 14. Wonder

  Bor du i Bangkok?

  Mittemot Pantip Plaza m.o.!... korrekt? Hmm ligger vid Bobae Tower.. China Town.. 2 stationer med kanalbåten till MBK Såå, 1,97 km från Pantip Plaza. Rätt så nära! Har aldrig åkt i den kanalen med båt förut som du vill nämna till China Town, huum. Det är en stor stad att utforska onekligen. Den enda kanalen jag känner till att åka i är Sean-Seap! Man ser Prince Palace hotell i den rutten. Vad kostar en natt där? Just nu betalar jag 2 200 baht natten för en svit med vardagsrum på 21 våningen Och du bor där?!... 66,000 Battisteros i månaden! Polarn kom upp från Krabi och bodde på Bambuo guesthouse för 170 Battis per natten... kontraster onekligen.
 15. En snaps till maten. Maekong-whiskey alt. en liten hutt LaoKaow Väldigt bakteriedödand och antiseptiskt!
×