Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Jazzo

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Jazzo

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Iiiiii!!! Resfebern med fjärilar i magen har infunnit sig!!! På lördag drar vi söderut för att på måndag åka till Koh Samui, Phuket och Bangkok!! Kan inte tro det är sant .....
 2. Tack så jättemycket för svaret, Pelle77! Då satsar vi på det!
 3. Hej! Vi åker till Thailand nästa helg och med Koh Samui som första stop. Jag har försökt hitta färsk info på forumet om vart man kan hitta ett bra spa vid Chawengstranden där man kan få en scrub-behandling (tänker typ hamam med bodyscrub). Hittade två tips: Muang Samui och Elements Resort. Finns det fler och vad är priset? Skulle vilja börja med det för att vi ska få en bra och jämn solbränna och slippa bränna oss. Är hemskt tacksam för svar!
 4. Puttar upp frågan då jag undrar själv. Nån som har förslag på frisör runt Kata Beach?
 5. Jazzo

  Thailand i Juli

  Vi åker oxå dit i mitten av juli, först till Koh Samui och sen Phuket och stannar en vecka på vardera stället. Vi längtar!!!!
 6. Jazzo

  Ny

  Hej och välkommen hälsar en annan nykomling!
 7. Tack för tipset/rådet!! Eftersom vi aldrig åkt utomlands förut har vi gått på tips från bekanta och "sejfat" lite. Vi hade tänkt åka till Phuket först men då flyget (jo vi flyger mellan öarna) var fullbokat ändrade vi rutten och tar Koh Samui först och sen Phuket och så avslutar vi med några dagar i Bangkok. Jag misstänker väl att vi kommer att vilja tokspara pengar för att åka tillbaka kanske redan nästa år och då kan vi säkert våga oss lite utanför ramarna. Tanken var ju från början att ta flyget och boka bara första och sista natten och sen ta oss till några öar, men då vi inte vet om vi står ut med varandra i tropisk hetta *skrattar* eller hur vi funkar ihop på en sån här semester så har vi som sagt tagit det säkra före det osäkra .... Så nära en charter man kan komma då kanske? Så nästa gång kommer vi nog följa rådet för jag misstänker att Koh Samui är ett ställe iaf jag vill återkomma till .... jag är redan där i tankarna ....!!! <3 Bra råd tycker jag. Då vädret brukar vara något bättre på Koh Samui om sommaren, så skulle ni ha otur i Phuket så kan ni sticka vidare snabbt. Boka hotell på nätet eller på plats, endast med kanske 3-4 dagars framförhållning.
 8. Tack för välkomnandet!! Längtar som en tok och plöjer igenom sidor varje dag för att samla på mig info. De andra tycker att jag snöat in på Thailand, om man så säger.
 9. Hej där! Jazzo kallas jag och i sommar drar jag med familjen till Thailand för första gången. Vi har faktiskt aldrig varit iväg utomlands tillsammans tidigare så det känns otroligt kul att det är Thailand som blir första destinationen - ever! Vi ska till Koh Samui och Phuket och blir borta 3 veckor - känns helt fantastiskt!! Har läst en hel del på forumet för att försöka förbereda oss inför resan och säkert lär jag komma med en del frågor. Ha det gott!
×